GÜNDEM

Üçpınar İlköğretim Okulu'nda Mezuniyet Gecesi

 
 158
Üçpınar İlköğretim Okulu'nda Mezuniyet Gecesi - Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Üçpınar Köyü Merkez İlköğretim Okulu tarafından organize edilen "Gençlik Şöleni ve Mezuniyet Gecesi" coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Üçpınar Köyü Merkez İlköğretim Okulu tarafından organize edilen "Gençlik Şöleni ve Mezuniyet Gecesi" coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu.

Üçpınar Köyü Merkez İlköğretim Okulu'nun bahçesinde yapılan "Gençlik Şöleni ve Mezuniyet Gecesi”ne İl Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, okul müdürleri, iş adamları, sendika temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gençlik Şöleni ve Mezuniyet Gecesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin okul bandosu, bayrak karşılama ve fener alayı, şiir dinletisi, piyes, halkoyunları gösterisi, anası nıfı gösterilerini vatandaşlar coşkuyla izledi.
Bafra Üçpınar Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Hacı Avcı, "2007-2008 eğitim-öğretim yılında başarılı bir yılı geride bıraktık. Artık öğretmeniyle, öğrencisiyle, velisiyle herkes eğlenceyi hak etti. Birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki dönemlerde de başarımızı bir ekip olarak daha iyi artıracağımıza inanıyorum. Okulumuza maddi ve manevi destekleri alan iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Daha sonra havai fişek gösterisi yapıldı. Okuldan mezun olan 45 öğrenciye diplomaları verildi. Okul yararına çekilişinde yapıldığı etkinlik, öğrencilerin kep giyip belgelerini almalarının ardından sona erdi.
  • BafraHaber Yorum
  • Üçpınar İlköğretim Okulu'nda Mezuniyet Gecesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0