BAFRA

Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu E-twinning Projelerine Devam Ediyor

 
 1406
Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel EğitimUygulama Okulu E-twinning Projelerine Devam Ediyor - Bafra Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe öğrencileri, e-Twinning projelerine hem uzaktan eğitim hem de yüz yüze eğitim ile devam ediyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe öğrencileri, e-Twinning projelerine hem uzaktan eğitim hem de yüz yüze eğitim ile devam ediyor.

Bafra Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe öğrencileri, okulun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Özlem Arslan rehberliğinde “Başarıya Koşan Yürekler” adlı e-Twinning projelerine hem uzaktan eğitim hem de yüz yüze eğitim ile devam ediyor.

Proje ile özel gereksinimli öğrencilere her ay farklı sorumluluklar verilerek başarı duygusunu tatmaları, özgüven ve cesaretlerinin artması, algılama ve kendini ifade etme becerilerini geliştirmeleri, çevrelerindeki bireylerin onlara inanması sağlanmakta; öğretmenleri rehberliğinde başarabileceği hedeflerle öğrenmelerine katkıda bulunulmaktadır.

Türkiye’den 10, Hırvatistan’dan 1 ortağın katılımı ile yürütülen projenin ortaklarından Özlem Arslan, “Kasım ayında başlamış olup, Mayıs ayında sonlanacak proje ile zekâ oyunları oynayabilirim, anneme babama yardım edebilirim, kodlama çalışmaları yapabilirim, sanatta başarılı olabilirim, duygularımı ifade edebilirim ve yemek yapmayı başarabilirim gibi sloganlarla birçok etkinliğin gerçekleştirildiğini ve gerçekleşmeye devam edeceğini belirtilmiştir. Öğrencilerin etkinlikleri gerçekleştirirken başarabilme inancının kuvvetlenip kendine güvenlerinin arttığı, yaşadıkları farklı deneyimler ile eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlandığını ifade etmiştir.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu E-twinning Projelerine Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0