BAFRA

Orhan Kırcalı Eğitim Kampsünü Sosyal Medyasından Müjdeledi

 
 7319
Orhan Kırcalı EğitimKampsünü Sosyal Medyasından Müjdeledi - AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra’ya yapılması planlanan Meslek Liseleri kampüsünün müjdesini sosyal medyasından verdi.  
Bafra Haber

 | Bafra haber - AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra’ya yapılması planlanan Meslek Liseleri kampüsünün müjdesini sosyal medyasından verdi.  

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Samsun'a gelerek Samsun'da eğitimi masaya yatırmış ve  Samsun'un eğitim yatırımı bütçesini 1,3 milyara çıkarıldığını açıkladı. Bakan Özer’in ziyareti öncesi Bafra’ya gelmesi bekleniyordu ama bu ziyaret gerçekleşmedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra’nın Çetinkaya köyü sınırları içindeki yarım kalan bölge hastanesi inşaatının olduğu araziye Meslek Liseleri eğitim kampüsü yapılacağına dair müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. 

Kampüs ile ilgili çalışmalara katılan Bafra Kaymakamı, Bafra Belediye Başkanı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve AK Parti ilçe Başkanı sosyal medya hesaplarından herhangi bir açıklama yapmadı. AK Parti medyasından da bu konuda bir müjde açıklaması gelmedi.

KIRCALI: MÜJDELERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Milletvekili Orhan Kırcalı Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, “#Samsun'da eğitim kalitesini artırmak için yeni eğitim binalarını yapma ve güçlendirme kapsamında yatırım bedelinin, 1 milyar 129 milyonluk yeni bütçeyle 1 milyar 324 milyona çıkarılması, okul öncesi eğitime erişimin arttırılması ve #Bafra’ya özel eğitim kampüsü yapılması hususlarındaki müjdeleri için Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof.Dr. Mahmut Özer’e şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Orhan Kırcalı Eğitim Kampsünü Sosyal Medyasından Müjdeledi

KARAASLAN: BAKANLIK YAKINDAN TAKİP ETMEKTE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise konu ile ilgili olarak “...Ayrıca Bafra ilçemize yeni eğitim kampüsü yapılmasıyla ilgili süreci de Bakanlığımız yakından takip etmektedir. Bu müjdeler şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

KIRCALI EKİBİNİN AĞZI KULAKLARINDA.

AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen ve Orhan Kırcalı ile ilgili her bir şeyi müjdeleyen Bafra basınından özellikle BRT Haber’den şu ana kadar herhangi bir müjde haberi gelmedi. 

Orhan Kırcalı'nın açıklaması sonra Kırcalı’nın 9 bin 300 takipçili sosyal medya hesabından şu an itibari ile 138 beğeni, 12 yorum ve 120 paylaşım yapıldı.  12 Yorumcudan 2’si olan Kulisbilgisamsun ve Bafra Çetinkaya ise Orhan Kırcalı’nın alt sayfası gibi hareket eden fake hesaplar.

PİSLİK

Bafra Haber’deki kampüs haberinin altına yazılan şu yorumda ise bölge hastanesi harabesi üzerinden muhalefete nefret kusulurken, Orhan kırcalı’ya ise övgü geldi. 

Kampüs haberinin altına yazılan ve sadece 2 kişinin beğenip 28 kişinin beğenmediği yorum: “Muhalifler, yıllardır atıl duran bina için bağırıp duruyordunuz. milletvekilimiz orhan kırcalı'nın sayesinde bafraya bıraktığınız bir pislik daha cumhurittifakı sayesinde temizleniyor. bir teşekkür etmez mi insan? tabii gerçek bafralı kaldı mı?hepsi çakma ve çıkarcı.”

Orhan Kırcalı Eğitim Kampsünü Sosyal Medyasından Müjdeledi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Orhan Kırcalı Eğitim Kampsünü Sosyal Medyasından Müjdeledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 25
User defaultYorum Id: 142740
31 Mart 2022
17:03
  • Yorum Id: 142740
  • 31 Mart 2022
  • 17:03

Göksel bilir kimin neyi duyurduğunu.?!

User defaultYorum Id: 142712
31 Mart 2022
00:18
  • Yorum Id: 142712
  • 31 Mart 2022
  • 00:18

Orhan kırcalı devletin parasını carcur etmeyin kıtlık var. iş yokk inanın size hep oy verdim ama sizin makam da oldugunuz süreç hep işsizlik konu oldu ve bir adım atmadınız bunun için anca foto cekinip herşeye gülüyonuz. sizin ğülen yüzünüze oy vermedik iş işşşşşş lazım iş varmı işş

User defaultYorum Id: 142664
30 Mart 2022
11:28
  • Yorum Id: 142664
  • 30 Mart 2022
  • 11:28

Yapılan beğeni ve yoruma göre 120 paylaşım fazla gibi geldi. baktım hepsini farklı gruplarda veysel kırcalı diye biri yapmış.soy isim benzerliği herhalde yoksa koskoca vekil bu işlerle yakınını niye uğraştırsın.

Cevap
  • Yorum Id: 142717
  • 31 Mart 2022
  • 06:22

Yeliz i hatırla olmaz diye bısey yok

Daha Fazla Yorum