GÜNDEM

Organize Sanayi Bölgesinde İletişim Problemi

 
 382
Organize Sanayi Bölgesinde İletişim Problemi - Bafra Organize Sanayi Bölgesi`ndeki (OSB) iletişim sorunları sebebi ile firmalar sıkıntı yaşıyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Organize Sanayi Bölgesi`ndeki (OSB) iletişim sorunları sebebi ile firmalar sıkıntı yaşıyor.

Bafra Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) iletişim sorunları sebebi ile firmalar sıkıntı yaşıyor.
Kurulduğu günden bugüne kadar yapılan çalışmaların eksikliğinden yakınan firma sahipleri aradan geçen yıllar içerisinde aynı sıkıntının devam etmesinden dolayı çareyi kendi imkanları ile çözüyorlar.

DAMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kocabaş yaşanan sorunlar hakkında şu açıklamayı yaptı: ’’Ben Bafra Organize Sanayi Bölgesine 2010 yılının Ekim Ayında geldim. Bölgemiz için, Bafra’mız için güzel bir tesis kurdum. Yanımda şu anda 33 Bafralı istihdam ediyorum. Bafra’da kazanıp, Bafra’ya yatırım yapıyoruz. Geldiğim ilk günden bu güne kadar Bafra Organize Sanayi Bölgesinde çok eksikler olduğunu gördüm. Ben 2 senede bu kadar sıkıntı çektim. Fakat benden önce 5-6 yıl önce buraya gelen firma sahipleri de aynı sıkıntıları çekmişler.” dedi.
Bafra OSB’deki iletişim sıkıntılarına dikkat çeken Kocabaş, “Bizim en büyük sıkıntımız İletişim. Telefonlarımız kesiliyor. 5-6 gün sonra arızası yapılıyor. İnternet bağlantıları kesik, kesik oluyor.

21. Yüzyılda İnternet çağında İhracat ve İthalat yaptığımız firmalarla birbirimizle bilgileri paylaşamıyoruz. Sadece Türkiye genelinde değil, Avrupa’daki firmalarla da bağlantılarımız olduğu için iletişim konusunda büyük sıkıntı içerisindeyiz. Bu konuları Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, Samsun Milletvekili Mustafa Demir’e Bakan olduğu zaman Bafra Ticaret ve Sanayi Odasındaki toplantıda anlattık. Fakat halen bir çözüm üretilemedi. Devlette devamlılık esastır ilkesinden dolayı tüm yetkilileri derdimize derman olmaya çağırıyoruz.’’ dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Organize Sanayi Bölgesinde İletişim Problemi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0