GÜNDEM

Organik Üründen Sonra Organik Doğalgaz

 
 164
Organik Üründen Sonra Organik Doğalgaz - Altunay Köyünde Bir Çiftçi Hayvan Gübresinden Doğal Gaz üretimi gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - Altunay Köyünde Bir Çiftçi Hayvan Gübresinden Doğal Gaz üretimi gerçekleştirdi.

Altunay Köyünde Bir Çiftçi Hayvan Gübresinden Doğal Gaz üretimi gerçekleştirdi.
Antunay Köyünden Hüseyin önder evinde beslediği hayvanların gübresini değerlendirerek evinin bahçesine kurduğu biyogaz deposu ile elde ettiği metan gazını bir düzenekle evine bağlattı.
Hüseyin Önder Biyogaz deposunu 5 ay önce yaptığını hayvanlardan elde ediği gübreyi karıştırarak çıkan gazı biyogaz deposunun içine verdiğini ve orada oluşan doğal gaz ile evinin bütün yemek, Sıçak su ihtiyacını gördüğünü belirtti ve Bunları yapmamda desteklerini esirgemeyen köyümüz veteriner hekimi Maşuk Kansu’ya teşekkür ederim dedi.
Altunay Köyü Veteriner Hekimi Maşuk Kansu “ Bu yaptığımız projenin amacı Seraların ısıtılmasında kullanıp, çıkartmış olduğumuz ürünleri 20 ve 25 gün önce satışa sunmak ve yılın 12 ayı serada sebze üretimi sağlamaktır” dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Organik Üründen Sonra Organik Doğalgaz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0