BAFRA

Kılıç'ın Unuttuklarını Vali Kaymak Hatırlattı

 
 366
Kılıç'ın Unuttuklarını Vali Kaymak Hatırlattı - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Zihni Şahin’e yine teşekkür etmedi… Vali Osman Kaymak iki kez teşekkür ederek onurlandırdı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Zihni Şahin’e yine teşekkür etmedi… Vali Osman Kaymak iki kez teşekkür ederek onurlandırdı.

Bafra Kapıkaya Festivalinin 3.sü Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın katıldığı törenle resmi olarak başladı. Törene başka vekil katılmazken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de katılmadı. 

2. Kapıkaya Festivalinin açılışında Kapıkaya Festivalinin mimarı Zihni Şahin’e teşekkür etmeyen Hamit Kılıç, bu yıl da teşekkür etmedi. 

Ancak Samsun Valisi Osman Kaymak, Hamit Kılıç’ın deyimi ile Kılıç’ın unuttuğu veya atladığı Zihni Şahin’i övdü, onurlandırdı. Vali Kaymak’ın konuşması seyirci tarafından alkışlandı. 

Hamit Kılıç açılış konuşmasında, “Ben bu festivalin başlamasından bugüne kadar emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Bu sene de gene başta sayın valimize, büyükşehir Belediye başkanımıza ve sayın. Kaymakamımıza, tüm resmi kurumlarımıza birlikte yaptığı çalışmalardan ve yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütlerine teşekkürler ediyorum. Sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bafra Belediyesi ekiplerimize çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Belki unuttuğum atladığım da olabilir.” demiş; 

Samsun Valisi Osman Kaymak ise “Tabi bunları başlatan Zihni Başkana çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Zihni başkanımız güzel bir yol açtı, Hamit başkanımız da bu güzel yoldan gidiyor.” şeklinde konuşarak adeta Hamit Kılıç’a kime teşekkür edeceğini hatırlatmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kılıç'ın Unuttuklarını Vali Kaymak Hatırlattı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0