BAFRA

Öğretim Görevlilerinden Habider’e Ziyaret

 
 1430
Öğretim Görevlilerinden Habider’e Ziyaret - Halkı Bilinçlendirme Derneğine Samsun 19 Mayıs Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay, Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretim Görevlisi Şerife Şahin, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Rıfat Şahin, OMÜ Tıp Fakültesi Üroloji Uzmanı Şaban Sarıkaya ve mühendisi Nevenka Hacıbaşoğlu’ndan anlamlı ziyaret.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Halkı Bilinçlendirme Derneğine Samsun 19 Mayıs Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay, Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretim Görevlisi Şerife Şahin, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Rıfat Şahin, OMÜ Tıp Fakültesi Üroloji Uzmanı Şaban Sarıkaya ve mühendisi Nevenka Hacıbaşoğlu’ndan anlamlı ziyaret.

Halkı Bilinçlendirme Derneği (HABİDER)’in kuruluşundan bu güne kadar maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay, Eğitim Fakültesi okul öncesi öğretim görevlisi Şerife Şahin, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Rıfat Şahin, OMÜ Tıp Fakültesi Üroloji Uzmanı Şaban Sarıkaya ve Bafra'da hayırseverliğiyle tanınan ve Bafra’ya birçok kültür sanat alanında eserler kazandıran inşaat mühendisi Nevenka Hacıbaşoğlu derneğe anlamlı ziyarette bulundu.

HABİDER Dernek Başkanı Yaşar Önbaş, ziyarette bulunan misafirlerine derneğin bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkındaki bilgilendirme yaptı.

“Cennet dünyamızı talanlarla cehenneme çevirdik ve milletçe yaptığımız devasa hatalarımız. Eğitimler, din ve dinsellik üzerine kurulmuş. Ümmetçilik, kölelik, gaddarlık, savaşlar, haksızlıklar önlenememiştir. Bilimler göz ardı edilmiştir. Bir mega bilim olan “Çocuk Gelişim Bilim'inden” bihaber yaşamışız. Milletimizin yeniden tarihlere lider ve önder olmasının yolunu açmak amaçları ile Halkı Bilinçlendirme Derneği HABİDER'i kurduk.

Üniversitelerle iş birliği yaparak ve kırsallara giderek 647 aileye ulaştık. Bu yüksek performanslarla ve uygulamalı eğitimlerimizle bir çocuk üniversitesi gelişti ve Bafra “Çocuk Gelişim Bilimi” Oyun ve Oyuncak Müzesi oluştu. Bu bilimsel müzemize uygun yer arayışı içerisindeyiz. Bugün müzemizi ziyarete gelen Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü iken  öğretim görevlileriyle her zaman yanımızda olan, bizim bu günlere gelişimizde katkısı olan Prof. Dr. Ferit Bernay'a ve öğretim görevlilerine ayrıca derneğimize bugüne kadar katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Müzeyi ziyarete gelen heyet adına Prof. Dr. Ferit Bernay yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “Derneğinizin çalışmalarını yakından izliyorum. Çok büyük bir projeyle insanlığa ve ülkemiz halkının bilinçlenmesinde büyük katkı sağlayacak çalışmalarında her zaman maddi ve manevi desteğimizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta genel başkan olarak size ve yönetiminize bugüne kadar derneğinize katkı sağlayan herkese teşekkür edip başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğretim Görevlilerinden Habider’e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0