ULUSAL

Bakan Albayrak: 'Vatandaşlarına ücretsiz tedavi imkanı sunan nadir ülkelerden birisiyiz'

 
 257
Bakan Albayrak: 'Vatandaşlarına ücretsiz tedaviimkanı sunan nadir ülkelerden birisiyiz' - Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, açıklamasında, ''Sağlam ekonomik yapımız sayesinde tüm vatandaşlarına ücretsiz tedavi imkanı sunan nadir ülkelerden birisiyiz. Her alanda kayıtsız şartsız milletinin yanında olan bir yönetim anlayışını daima gözeteceğiz'' dedi.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, açıklamasında, ''Sağlam ekonomik yapımız sayesinde tüm vatandaşlarına ücretsiz tedavi imkanı sunan nadir ülkelerden birisiyiz. Her alanda kayıtsız şartsız milletinin yanında olan bir yönetim anlayışını daima gözeteceğiz'' dedi.BUGÜN NELER OLDU?

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, açıklamasında, ''Sağlam ekonomik yapımız sayesinde tüm vatandaşlarına ücretsiz tedavi imkanı sunan nadir ülkelerden birisiyiz. Her alanda kayıtsız şartsız milletinin yanında olan bir yönetim anlayışını daima gözeteceğiz'' dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Albayrak: 'Vatandaşlarına ücretsiz tedavi imkanı sunan nadir ülkelerden birisiyiz' içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0