EĞİTİM

Öğrencilerden Aramızda Engel Yok Gösterisi

 
 242
Öğrencilerden Aramızda Engel Yok Gösterisi - Bafra 30 Ağustos İlköğretim Okulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri `Aramızda Engel Yok` temalı program düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra 30 Ağustos İlköğretim Okulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri `Aramızda Engel Yok` temalı program düzenledi.

Bafra 30 Ağustos İlköğretim Okulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri “Aramızda Engel Yok” temalı program düzenledi.

Bafra Öğretmen evinde düzenlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Programda bir konuşma yapan Bafra 30 Ağustos İlköğretim Okulu Özel Eğitim sınıfı Öğretmeni Kamuran Tokalak “3 Ağustos İlköğretim Okulunda 2 sabahçı ve 2 öğlenci olmak üzere 4 tane özel eğitim sınıfı vardır. Bu sınıflarda 8 tane özel eğitim öğretmeni görev yapmaktadır. Okulumuzda toplam 45 özel eğitim öğrencisi bulunmaktadır bu öğrencilerin 8 tanesi de down sendromu, 1 tanesi atistik, 1 tanesi spastik ve diğer 35 tanesi ise mental retardosyan tanıları ile okulumuzda yaralanmaktadırlar. 30 Ağustos ilköğretim okulu özel eğitim sınıflarında akademik ve toplumsal uyum becerileri alanlarında eğitim öğretim yapılmaktadır. Bu etkinlik kamuoyuna özel eğitimi daha iyi tanıtmak anlamında düzenlenmiştir” dedi.

Program Özel Eğitim sınıfı öğrenci ve öğretmenlerinin sınıf içi ve dışı etkinlikleri anlatan slayt gösterisi, öğrencilerden şiir okuma gösterisi, Karadeniz oyun havaları ve defile gösterisi ile devam etti. Öğrencilerin gösterilerinde protokol ve konuklar duygulu anlar yaşadılar.
Gösterinin ardından Özel eğitim sınıflarına Projeksiyon makinesi hediye eden Bafra Ticaret Borsası Başkanı Hayrettin Demircioğlu’na Bafra Belediye Başkanı ve Bafra Eczacılar Odası Başkanı Yavuz Kabaoğlu’na Garnizon Komutanı Prs.Yarb. Metin Özdemir Tarafından Plaket Takdim edildi.

30 Ağustos İlköğretim Okuluna Atatürk Köşesi Yaptıran Bafra Balkan Türkleri, Haberleşme Dayanışma Derneği Başkanı Memduh Aksu’ya Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fazilet Canıgür’e Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, tarafından Plaket taktim edildi.

Programa, Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı, Bafra Garnizon Komutanı Prs.Yrb Metin Özdemir ve eşi Fatoş Özdemir,  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükrüye Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol ve eşi Gülsen Erol, Daire Müdürleri sivil toplum örgütleri Ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrencilerden Aramızda Engel Yok Gösterisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0