SİYASET

Öcal: Bafra Kazanacak

 
 351
Öcal: Bafra Kazanacak - SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal; "Bafra kazanacak" dedi.
Bafra Haber

 |  - SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal; "Bafra kazanacak" dedi.

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Pazar günü yapacakları ilçe kongresi ve yaklaşan 7 Haziran seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Öcal; "˜`7 Haziran seçimleri arifesinde ülkemiz ve bölgemizdeki gelişmeler, Milli Görüş`ün siyasi deneyim ve uygulamalarına, ne kadar ihtiyaç duyulduğu gerçeğini ortaya koymuştur. Bu anlamda, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de her türlü zorluk ve imkânsızlıklara rağmen, necip milletimizin asıl temsilcisi, tarihi ve özü olan SAADET PARTİSİ çalışmalarına Pazar saat:12.30 da yapacağımız ilçe kongremizle başlangıç yapacaktır. Geçmiş tecrübeler göstermiştir ki, Milli Görüş kazanınca millet kazanıyor.

  Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünya

Hedeflerimize hep beraber yürüme idealindeki tüm hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz. Bu vesile ile ahirete irtihalinin 4.sene-i devriyesinde merhum liderimiz Pr. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza Allah(c.c)`tan sonsuz rahmet dilerken, O`nun bize ev ödevi olarak verdiği 2.Yalta Konferansıyla kurulacak yeni, adil ve barış dolu bir dünyada buluşmak temennisiyle, milletimize en kalbi hürmetlerimi arz ederim."˜`  ifadelerini kullandı.                       

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öcal: Bafra Kazanacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0