BAFRA

Nurican’ın Ölümüne Sebep Olan Şahıs Serbest Bırakıldı

 
 10987
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bisiklet sporcusu Nurican Beyazpınar’ın ölümüne sebep olan motosiklet sürücüsünün serbest bırakılmasına Nurican’ın ailesi adeta isyan etti. 

Motosikletin bisiklete çarpması sonucu Nurican Beyazpınar’ın ölümüne sebep olan Mehmet Akif Erusta 22) hastanedeki tedavisinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Nurican Beyazpınar’ın (17) ailesi Oğullarının ölümüne sebep olan şahsın serbest bırakılmasına tepki göstermek amacıyla evlatlarının hayatını kaybettiği kaza alanına gitti. 

Nurican’ın Ölümüne Sebep Olan Şahıs Serbest Bırakıldı

Evlatlarını motosiklet terörüne kurban veren ailenin acısı bir kez daha depreşti. Acılı anne Yasemin duygularını, “Nefes almakta zorlanıyorum, buraları gördükçe dayanamıyorum. Sadece adalet istiyorum. O kadar güzel senaryo yazmışlar ki ama her şey belli Mobese görüntüleri geriden gelen araçlar. Ben sadece adalet istiyorum. Ben devlete güveniyorum. Ama inşallah oğlumun kanı yerde kalmayacak. Ben adaletime güveniyorum.” sözleri ile dile getirdi. 

Nurican’ın Ölümüne Sebep Olan Şahıs Serbest Bırakıldı

Baba Metin Beyazpınar ise “Kazayı duyunca hastaneye gittik. Kazadır olur ancak motosiklet sürücüsünün kanında uyuşturucu çıktığını öğrenince kahrolduk. Bir de oğlumu suçlamışlar, bisikletin motosiklete çarptığını iddia edip oğlumdan da şikayetçi olmuşlar. Tutanakları okudum. Motosiklet sürücüsü şahıs, bir hafta önce yerde bulduğu sarmayı sigara sanıp içtiğini söylemiş. Arkasındaki genç de alkollü çıktı. İçip içip dolaşıp oğlumun canını aldılar. 

Doktor, kazadan 2-3 saat sonra şahsın halinden şikayetçi olup uyuşturucu testi yapılmasını talep etmiş ve gece savcılık izin vermiş. Testin sonucunda da değerlerin üzerinde uyuşturucu tespit edilmiş. Ben oğlumu kaybettim. Bu bir cinayettir. Sürücü serbest bırakılmış. Arkalarında kim var bilmiyoruz. Biz adalet istiyoruz ve yüce adalete de güveniyoruz. Bu şahsın tekrar tutuklanmasını yargılamanın tutuklu olmasını ve en ağır cezayı almasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Nurican’ın Ölümüne Sebep Olan Şahıs Serbest Bırakıldı

Adalet isteyen Nurican’ın Amcası ise duygularını şu sözlerle ifade etti: Yeğenim spor yaparken karşı taraftan gelen bir motosikletin yoluna girmesi sonucu öldü. Sürücü hem uyuşturucu kullanmış hem de hızlı. Savcılıktan aldığımız dosyaya göre kaza yapan Nurican'ı suçlayıp, kazaya Nurican’ın sebebiyet verdiğini söylemişler. Buradaki trafik polisinin tuttuğu ve mobese görüntüleri bunlara baktığımızda Nuri Can haklı çıkıyor. Avukatları da raporu ve mobese kayıtlarını ret etmiş. 

Yalana sarılmasınlar doğruyu söylesinler, yalanlarla insanları kandırarak bir yerlere varmaya çalışmasınlar. Burada yaptıkları kazanın her şeyi net bir şekilde belli. Nurican geleceği olan lise öğrencisi sporcu bir gencimizdi, karşı taraf ise uyuşturucu aleminden gelmiş. Biz çok üzgünüz ve adalete güveniyoruz.

Nurican’ın Ölümüne Sebep Olan Şahıs Serbest Bırakıldı

Nurican’ın teyzesi, “Biz çocuğumuz için, adalet aramak için buradayız. Ama maalesef görüyoruz ki karşı taraf yüzde yüz suçlu olduğu halde bizim çocuğumuzu suçlamak için elinden gelen her şeyi yapmışlar. Hukuki süreci uzatmak için de ellerinden gelen her şeyi yapmışlar. Bu çocuk şimdi serbest. Nurican için adalet istiyoruz. 

Nurican Beyazpınar, 25 Haziran Perşembe akşamı saat 22.30 sırasında motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanıp OMÜ’de tedavi altına alınmış, 27 Haziran Cumartesi sabahı yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetmiş, kazada kaburgası kırılan motosiklet sürücüsü Mehmet Akif Erusta ise tedavi gördüğü hastaneden 6 Temmuz günü taburcu olmuş ve avukatın talebi savcılığın talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Nurican’ın Ölümüne Sebep Olan Şahıs Serbest Bırakıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 20
User defaultYorum Id: 111138
23 Ocak 2021
19:18
  • Yorum Id: 111138
  • 23 Ocak 2021
  • 19:18

Gelde böyle ülkede yaşa bu ne yaa adam öldür ceza yok tecavüz et ceza yok neden çünkü mağdur gariban vatandaş ama bakanın annesine hakaret edirse vah ki vah kıyamet koparırlar. ekonomi falan her şeye eyvallah denirde adalet yoksa can ve mal güvenliği yoksa o ülkeden hiç bir bok olmaz

User defaultYorum Id: 98618
21 Temmuz 2020
13:09
  • Yorum Id: 98618
  • 21 Temmuz 2020
  • 13:09

Olayda bisiklet yolu belli araç yolu belli rahmetli araç yolundan gidiyor ve viraja araç yolundan gidiyor çizginin sağı bisiklet yoludur orda vursaydı tamam ama burda nurican suçludur araç yolunun ortasından viraja gidiyor ve uyuşturucu konusunda illaki anlık içmesine gerek yok 1 ay boyunda kanda ve idrarda uyuşturu çıkar 1 kere kullansın 20.gün sonra bidaha çıkar temizlenmesi 1 ayı bulur o yüzden tek taraflı suçlama yapmalayim tabiki açısı büyük ailenin ama adalet şaşmaz ve nurican keşke artis gibi tam gaz yolun ortasından gitmeseydi bisiklet yolunu kullansaydı

Cevap
  • Yorum Id: 111139
  • 23 Ocak 2021
  • 19:21

Nerede bisiklet yolu var körmüsün sayın vatandaş dümdüz yol işte hayalmi görüyorsun yoksa katilin akrabasımısın karayolları kanuna göre bisiklet yolu olmayan yollarda bisikletli en sağ şeridi kullanma hakkına sahiptir.

Cevap
  • Yorum Id: 101817
  • 04 Eylül 2020
  • 09:58

Ne alakasi var onun yerinde arabada olabilirdi sahis ters seride girmiş agir kusuru olana soz yok hafif kusuru olani suc isnat ediyirsun

Cevap
  • Yorum Id: 101630
  • 02 Eylül 2020
  • 03:33

Sen nasıl bir serefsizssin ama haklısın sende o .. gibi onun kullandığını kullanıyorsun ve emin onun bir yakinisin sunuda bil adalet yoksa seryat var

Daha Fazla Cevap Göster
User defaultYorum Id: 103948
05 Ekim 2020
08:09
  • Yorum Id: 103948
  • 05 Ekim 2020
  • 08:09

Nurican suçsuzdur uyuşturucu iç çık yollara oldu . bu adamlar serbest hala uyuşturucu ,alkol alıp tekrar sokaklara çıkmayacağı ne malum böyle insanların cezası ömür boyu hapis olması gerek nuricanın annesi,babası,kız kardeşi,abisi paramparça bu duruma bir adalet gelsin

Daha Fazla Yorum