EĞİTİM

Naim Okay Yılın En Duyarlı Öğretmeni Seçildi

 
 701
Naim Okay Yılın En Duyarlı Öğretmeni Seçildi - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Eğitimin Yıldızları" projesinde, yılın en duyarlı öğretmeni seçilen Naim Okay, ödülü babasına ithaf etti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Eğitimin Yıldızları" projesinde, yılın en duyarlı öğretmeni seçilen Naim Okay, ödülü babasına ithaf etti.

Eğitimin Yıldızları Projesinde "En Duyarlı Öğretmen" dalında birinci seçilen Bafra Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Naim Okay, kazanmış olduğu bu güzel ve önemli armağanı merhum babası Erkut Okay`a ithaf etti. 

Naim Okay duygu ve düşüncelerini şöyle açıkladı:

"Yıllardır olaylara farklı gözle bakmayı, sorgulamayı ve projelerle sorunları giderici bir yol izlemeye çalıştım. Ödülü hiç düşünmedim, kimse de beni ödül için düşünmedi zaten.

Bu ödülle müthiş onure oldum. Bafra Anadolu Lisesinin kıymetli idarecileri ve öğretmenlerine ve sevgili öğrencilerimize ve yıllardır yaptığım çalışmalarda bilge kişiliğiyle bana farklı bakış açıları kazandıran çok yönlü renkli insan Hamit Genç `e çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ödülü babam Erkut Okay a ithaf ediyorum. Mekanın cennet olsun güzel insan."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Naim Okay Yılın En Duyarlı Öğretmeni Seçildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0