GÜNDEM

Mustafa İlhan Bafralı`larla Vedalaştı

 
 256
Mustafa İlhan Bafralı`larla Vedalaştı - Emniyet Müdürü Mustafa İlhan  Bafra`da bir dizi ziyaretler gerçekleştrerek Bafralılarla vedalaştı.
Bafra Haber

 |  - Emniyet Müdürü Mustafa İlhan Bafra`da bir dizi ziyaretler gerçekleştrerek Bafralılarla vedalaştı.

Emniyet Müdürleri kararnamaesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü`nde Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevine atanan Samsun İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan  Bafra`da bir dizi ziyaretler gerçekleştrerek Bafralılarla vedalaştı.
Emniyet Müdürlüğü Kararnamesi ile 6 yıldır Samsun Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa İlhan, Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevine atandı.
Bafra`ya yaptığı ziyaretler esnasında Bafra Belediyesini ziyaret eden İlhan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in şehir dışında olmasından dolayı Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz`ü ziyaret etti Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İlhan, ``Geçtiğimiz günlerdeki söz konusu kararname ile 6 yıldır görev yaptığım Samsun`a veda edecek olmaktan üzüntülüyüm. Samsun`a 6 yıldır hizmet etmekten mutluluk duydum. Samsun`un 41. emniyet müdürü olarak en uzun süre görev yapan ikinci emniyet müdürü oldum. Ailem Ankara`da yaşıyor. Ankara`da görevlendirilmem beni çok mutlu etti. Samsun`da görev yaparken gerek vatandaşlarla, gerek diğer devlet daireleriyle hep uyum içinde çalıştık. İyi niyetle, güzel duygularla devletimiz adına hizmet ettik. Eğer gittikten sonra arkamda hoş seda bıraktıysam ne mutlu bana. Samsun`u ve Samsunluları çok sevdim. Kendimi Samsunlu,Bafralı ve diğer 14 ilçenin bir ferdi  olarak kabul ettim" dedi.
Bafra Belediye Başkan Vekili Ahmet Tokgöz ise ``İl Emniyet Müdürümüz Mustafa İlhan`ın 6 yıldır Samsunumuza yaptığı hizmetler takdirle anılacaktır. Yeni görev yeri olan Ankara’da başarılar diliyoruz.``dedi
Ziyaretlerde Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol eşlik etti.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa İlhan Bafralı`larla Vedalaştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0