BAFRA

Mustafa Harman, “ Son Dönemde Ülke Genelinde Sertleşen Siyasi Üsluptan Oldukça Rahatsızız

 
 489
Mustafa Harman, “ Son Dönemde ÜlkeGenelinde Sertleşen Siyasi Üsluptan Oldukça Rahatsızız - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Emenli Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Emenli Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Gittiği tüm mahallelerde halkın yoğun ilgisinden son derece memnun olan Harman birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Harman, “ Son dönemde ülke genelinde sertleşen siyasi üsluptan oldukça rahatsızız. Sadece bir Belediye seçimlerine gidiyoruz fakat insanların kutuplaştırılması, ötekileştirilmesi son derece üzücü. 

Biz söylemimizle eylemimizle 1 Nisan’da da halkımızla kucaklaşmalıyız. Kırıcı üslup, kutuplaşma bize göre değildir. Biz yıllardır kardeş olarak kaldık ve yine kardeşliğimiz devam edecek.

Bafra bu konuda adeta Türkiye’nin bir küçük fotoğrafıdır. 

Lazı, Çerkezi, kürdü, Türkü, Alevisi sunisi hep beraber yaşıyoruz ve çok şükür hiçbir kavgamız olmadı olmayacakta.

Biz her hangi bir seçim için kardeşlik hukukumuzun bozulmasına izin vermeyeceğiz. Ve bunun en güzel örneklerinden biriside işte Emenli mahallesidir. 

Seçimler gelip geçer ama biz buradaki hemşerilerimizle birlikte daha nice yıllar bir arada kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Harman, “ Son Dönemde Ülke Genelinde Sertleşen Siyasi Üsluptan Oldukça Rahatsızız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0