BAFRA

Mustafa Harman Seçim Çalışmalarına Başladı

 
 468
Mustafa Harman Seçim Çalışmalarına Başladı - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Büyük Pazar ve Küçük Pazar yerinde esnaf ve köylüler ile bir araya geldi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Büyük Pazar ve Küçük Pazar yerinde esnaf ve köylüler ile bir araya geldi. 

Saadet partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal ve partililerle ziyaretlere başlayan Mustafa Harman hem pazar esnafıyla, hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip yaklaşan yerel seçimlerde destek istedi. 

Vatandaşların dertlerini dinleyen ve çözümü noktasında yapılması gerekenleri anlatan Harman: “Köylü milletin efendisidir. Ve son yıllarda köye ve köylüye verilen ehemmiyet kaybolmuştur. 

Milli görüş belediyeciliği ile köylümüzü tekrar hak ettiği noktaya yükselteceğiz.

Ayrıca büyük Pazar yerinin Çatısının yazları sıcaktan ve kışları da yağmurdan ihtiyaca cevap verememektedir. İnşallah pazaryerinin yeniden dizayn edilerek daha modern bir görünüme kavuşturulması için adımlar atacağız. ”dedi.

#mustafa-harman0#, Pazar ziyaretleri noktasında halktan aldığımız izlenim şudur ki: “ İnsanımız yeni bir çehre ile yeni bir belediyecilik beklentisi içerişinde olduğunu ve bu beklenti de Saadet Partisi çatısı altında olacağını belirti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Harman Seçim Çalışmalarına Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0