BAFRA

Mustafa Harman: İnşallah Milli Görüş Belediyeciliği İle Esnafımızı Tanıştıracağız

 
 573
Mustafa Harman: İnşallah MilliGörüş Belediyeciliği İle Esnafımızı Tanıştıracağız - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman Seçim Çalışmaları kapsamında Alaçam Caddesi esnafı ile bir araya geldi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman Seçim Çalışmaları kapsamında Alaçam Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Esnafın sıkıntılarını ve Belediyeden taleplerini dinleyen Harman, “ Türkiye’nin her bir tarafında olduğu gibi Bafralı esnafımız da maddi sıkıntı içinde. Bir an önce esnafımızı rahatlatıcı önlemler almak zorundayız. Aksi taktirde milletimizin orta direği olan esnafı kaybedeceğiz.

İnşallah Milli Görüş belediyeciliği ile esnafımızı tanıştıracağız. 

Gördüğü ilgiden son derece memnun olan Harman: “Gittiğimiz ve gördüğümüz yerlerde şuna şahit olduk ki. İnsanımız yeni bir yüz genç bir enerji ve ekip istiyor. Genç bir aday olmasından da son derece memnunlar. Bizde hemşerilerimizin beklentilerine 1 Nisandan itibaren en iyi şekilde cevap vereceğiz.” dedi. 

Ayrıca seçim çalışmaları esnasında İyi parti adayı Rıdvan Aksoy ve ilçe yönetimi ile karşılaşan Mustafa Harman seçim çalışmalarında İyi parti adayına başarılar diledi.

Aynı toprağın insanlarının medeni bir şekilde seçim çalışması yapabilmesi kadar güzel bir şey yoktur. Her seçimlerin bittiği gibi bu seçimler de bitecek ama ağabeylik, kardeşlik hukuku bir ömür devam edecek. ”dedi.

Her İyi Belediye Başkan Adayı Seçim çalışmasının aslında bir hizmet yarışı olduğunu kavga ve tartışmalardan uzak geçmesinin en güzel örneğini verdiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Harman: İnşallah Milli Görüş Belediyeciliği İle Esnafımızı Tanıştıracağız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0