BAFRA

Mustafa Harman: Her Mahalleden 5 Gencimize İstihdam Sağlayacağız 

 
 531
Mustafa Harman: Her Mahalleden5 Gencimize İstihdam Sağlayacağız  - Saadet Partisi belediye başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ediyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi belediye başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ediyor.

Gündüz esnaf çalışması yapan Harman, akşam ise kıraathanelerde halk ile bir araya geldi.

Halktan duyduğun ilgiden son derece memnun olan Harman, “İnsanlar artık genç beyinler ve yeni projeler istiyor. İşsizlik konusunda yeni iş sahaları istiyor. Biz de bu konuda halkımıza belediye olarak elimizden gelen tüm desteği sağlayacağımızın sözünü verdik.

Bizim proje kapsamında yeni istihdam sahaları açarak insanımıza iş imkânları sunacağız.

Buradan bir projemizi açıklıyoruz: “İş sahaları açıldığında ilk etapta her mahallerden 5 tane gencimize istihdam sağlayacağız. Ve bu istihdam konusunda en çok önem verdiğimiz konu mahalle muhtarlarımızın bize tavsiye edeceği ihtiyaç sahibi gençlerimiz olacak. Biz gençlerimizden parti üyesi olmak, akrabalık bağı olmak veya bir yakını tanıdığı olmak şartı da istemiyoruz. Her gencimize eşit mesafede duracağız. Muhtarlarımız bize yardımcı olacaklar. Milli görüş belediyeciliği budur. ”dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Harman: Her Mahalleden 5 Gencimize İstihdam Sağlayacağız  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0