BAFRA

Mustafa Harman: Gençlik Caddesini Tekrar Eski Işıltılı Günlere Geri Çevireceğiz 

 
 594
Mustafa Harman: Gençlik Caddesini TekrarEski Işıltılı Günlere Geri Çevireceğiz  - Saadet Partisi Bafra belediye başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Gençlik caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi Bafra belediye başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Gençlik caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Seçim Çalışmaları kapsamında Cadde esnafı ile bir araya gelen Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa Harman’a Cadde esnafı Genç bir başkan adayı görmekten son derece mutlu olduklarını gençlere fırsat verilmesi gerektiğini ve Gençlik Caddesinin eski hareketli günlerine dönmek istediklerini söylediler.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Harman, “Her 2-3 dükkânda bir boş dükkânlar var. Biz yıllardır buralarda gezerdik boş dükkân bulmak neredeyse imkânsızı. Esnafta hareketlilik vardı. İş potansiyeli vardı. Şimdi gezdiğimizde de gördük ki çoğu dükkân boş, dolu olanlarda ise müşteri yok. Milli Görüş belediyeciliği Bafra’mıza geldiğinde gençlik caddesini tekrar eski ışıltılı günlere geri çevireceğiz. Dondurmacılarımızla, çay ocaklarımızla alışveriş mağazaları ile hareketli bir gençlik caddesi olacak. 

Maalesef çevre düzenlemesi konusunda da hiçbir yeşil alan kalmamış durumda. Caddemizi yeşille buluşturacağız.” dedi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Harman: Gençlik Caddesini Tekrar Eski Işıltılı Günlere Geri Çevireceğiz  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0