BAFRA

Mustafa Harman: Bölge Kalkınırsa Halkımız Da Kazanır

 
 619
Mustafa Harman: BölgeKalkınırsa Halkımız Da Kazanır - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi esnafı ile buluştu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi esnafı ile buluştu. 

Esnafların dertlerini dinleyen ve çözümü noktasında yapılması gerekenleri anlatan Harman, “Ekonomik kriz nedeniyle esnafın durumunun günden güne kötüye gidiyor. Bölgede sanayi kuruluşlarının yetersiz. Tarımsal kalkınma olmadan Bafra esnafının yüzü gülmez.

Ödemelerini yapmakta sıkıntı çeken esnaf çok uzun zamandır işlerimiz durma noktasında. ‘Çeklerimizi ödeyemez duruma geldik. Eğer böyle devam ederse daha fazla direnmemiz zor’ diyorlar.” dedi.

Çözüm önerileri sunan Mustafa Harman, “Bölgemizi hak ettiği şekilde cazibe merkezi haline getirmeliyiz. Bafra’mızı marka şehir haline getirmeliyiz ki yatırımcı ve para sermayesi bu bölgeye akın etsin. Böylelikle şehrimizde bir hareketlilik kazandırır. Bölge kalkınırsa halkımız da kazanır. İnsanları doğduğu yerde doyuracak projelerimiz var. Bunları hayata geçirerek esnafımıza tekrar nefes aldıracağız” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Harman: Bölge Kalkınırsa Halkımız Da Kazanır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0