BAFRA

Mustafa Harman’a Dededağında Muhteşem Karşılama 

 
 594
Mustafa Harman’a Dededağında Muhteşem Karşılama  - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim ziyaretleri ziyaretler kapsamında Dededağı mahallesini ziyaret etti
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim ziyaretleri ziyaretler kapsamında Dededağı mahallesini ziyaret etti

Köydeki tüm kıraathaneleri gezen Harman gördüğü ilgiden son derece memnun kaldı. Coşkulu bir kalabalık ile karşılanan Harman mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bir miting havasında geçen ziyarette Dededağı sakinlerinin belediyeden beklentilerini dinleyen Harman, “Besilik ve tarımsal alanda köyde eksiklerin giderilmesi konusunda Milli Görüş belediyeciliği olarak elimizden gelenleri yapacağız. Mahallenin genç nüfusunu daha dinamik hale getirip çalışan ve üreten bir Bafra olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ayrıca kardeşlik hukukuna değinen Harman, “Türkü ile Kürdü, Arnavut’u ile Laz’ı, Çerkez’i kısacası toplumun tüm kesimleri ile bir arada kardeşçe yaşanabildiğinin en güzel göstergesi Bafra’dır. Her milletten insan bir arada ve kardeşçe yaşadığının en büyük göstergesi burasıdır. Kimsenin de bizleri kutuplaştırmasana izin vermeyeceğiz. Çünkü hepimiz bir aileyiz hepimiz Bafra’yız ve hepimiz Türki’yeyiz” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Harman’a Dededağında Muhteşem Karşılama  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0