EĞİTİM

Münazara Yarışmasında Yarı Final Heyecanı

 
 367
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra İlçe Milli Eğirim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından organize edilen münazara yarışmasının çeyrek finali Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Samsun Bafra İlçe Milli Eğirim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından organize edilen münazara yarışmasının çeyrek finali Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

8 ilköğretim okulunun katılımıyla gerçekleşen çeyrek finalde  rakiplerini eleyen Gaziosmanpaşa İlköğretim okulu, 50. Yıl İlköğretim okulu Kızılırmak İlköğretim okulu ve Mustafa Kemal İlköğretim okulları yarı finalde yarışmaya hak kazandı.

 Münazara takımlarındaki öğrenciler konuya hâkimiyet, vurgu ve tonlama ile Türkçeyi iyi kullanma, örnek ve kalıplar (ikna yeteneği), beden dili (jest ve mimikler), zamanı kullanma gibi performans göstergeleriyle değerlendirilip ekip olarak yarı finale yükseldi.

Uygulama sürecinin en önemli getirisi ekiplerdeki öğrenci kazanımları yaparak, yaşayarak öğrenmelerinin sonucu edindikleri deneyim oldu.

Yarı final karşılaşmaları 7 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Öğretmenevinde Gaziosmanpaşa ilköğretim ve 50.Yıl ilköğretim okulları arasında başlayacak ve ardından Kızılırmak İlköğretim ve Mustafa Kemal ilköğretim okulları arasında yapılacak olan yarışma ile sona erecek.

Yarı Finali kazanan okullar, Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak olan Münazara yarışması Finaline katılmaya hak kazanacaklar.

  • BafraHaber Yorum
  • Münazara Yarışmasında Yarı Final Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0