BAFRA

Kızılırmak İlkokulu Öğrencilerinden Duyarlı Davranış

 
 525
Kızılırmak İlkokuluÖğrencilerinden Duyarlı Davranış - Bafra Kızılırmak İlkokulu Öğrencileri "Değerler Eğitimi"kapsamında Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelere verilmek üzere yardımkolilerini Mahalle Muhatlarına teslim ettiler.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kızılırmak İlkokulu Öğrencileri "Değerler Eğitimi"kapsamında Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelere verilmek üzere yardımkolilerini Mahalle Muhatlarına teslim ettiler.

Okulun, 4 / C Sınıfı Öğretmeni Nilüfer Ayyıldız ve öğrencileri "Değerler Eğitimi "kapsamında, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında 4- C Sınıfı olarak, ihtiyacı olan aileler için evlerinden getirdikleri çeşitli gıda malzemeleri ile yardım kolileri oluşturarak, bunları Bafra Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Varol' a teslim ettiler.

Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Varol yaptığı konuşmada, “Böyle mübarek Ramazan ayında yapılan bu çokanlamlı ve duyarlı davranışınızı kutlar, bunun diğer ilçemiz okullarına da bir örnek teşkil etmesini dilerim.

Ayrıca bu güzel ve faydalı hizmetinize vesile olan Okul İdaresi ve öğretmenleriyle bu duyarlı davranışa katkıda bulunan hayırsever esnaflara ve velilere de teşekkürü bir borç biliyorum. ”dedi.

Yardımları teslim eden okul öğrencileri ve öğretmeni Nilüfer Ayyıldız Muhtarlık Hizmet Binası ve bahçesinde hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Bafra Kızılırmak İlkokulu Müdürü Hasan Elagöz de bu anlamlı ve duyarlı davranışlarından dolayı, 4/ C Sınıf Öğretmeni Nilüfer Ayyıldız’a, Okul İdaresine ve emeği geçen öğrencilerle yardım desteği veren esnaflara ve velilere teşekkür etti.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak İlkokulu Öğrencilerinden Duyarlı Davranış içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0