BAFRA

Muharrem Uyar: Bafra Giad, Turizm Fakültesi İçin Desteğe Hazır

 
 1602
Muharrem Uyar: Bafra Giad,Turizm Fakültesi İçin Desteğe Hazır - BAFRA Genç İş insanları Derneği, (Bafra GİAD) Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti. Ziyarette OMÜ ve Bafra GİAD arasında iş birliği protokolü yapılmasına karar verildi. 
Bafra Haber

 |  - BAFRA Genç İş insanları Derneği, (Bafra GİAD) Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti. Ziyarette OMÜ ve Bafra GİAD arasında iş birliği protokolü yapılmasına karar verildi. 

Bafra GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Uyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a Bafra GİAD ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında gelecekte yapılacak iş birliği ve protokoller konu başlıkları içerisinde bir ziyaret gerçekleştirildi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi’nin Bafra ve bölgenin kalkınması adına önemli bir oluşum ortaya koyduğunu ifade ederek Turizm Fakültesi’nin Bafra’nın geleceği ve gelişmesi açısından birçok yatırımı hak ettiğini, bölgeye kattığı ve katacağı değerlerin belirlenerek Turizm Fakültesi’nin yurt, kütüphane vb. eksikliklerinin tamamlanıp kendi içinde gelecekte bir kampüse dönüşmesi isteği üzerine ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade etti. Ünal, Turizm Fakültesinin gelişimiyle ilgili geçmişte gerçekleştirdikleri projelerden bahsederek Bafra ve bölgesi adına ortaya koyulacak olan gelişmelerden duydukları heyecanı belirtti. 

Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut, Turizm Fakültesi’nin bölge açısından bir fırsat olduğunu, Turizm Fakültesinin Kızılırmak Deltası’na ait olan ekolojik yönü ortaya çıkartarak ekolojik turizm açısından büyük bir değer ortaya koyduklarını belirtti. Bulut, Turizm Fakültesinin gelişimi adına yapılan maddi ve manevi desteklerden dolayı Bafra GİAD ve üyelerine teşekkürlerini iletti. 

Bafra GİAD Yönetim Kurul Başkanı Muharrem Uyar, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesinin maddi ve manevi açıdan desteklenerek Bafra ve bölgenin gurur duyacağı bir kampüs haline gelmesi için Bafra GİAD’ın hemen her konuda desteğe hazır olduğunu belirtti. 

Bu doğrultuda OMÜ ile Bafra GİAD arasında yapılacak protokollerden bahseden Uyar, GİAD ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Bafra’nın yüksek eğitim alanında hak ettiği yeri alması gerekliliği konularında heyecanlarını ifade etti. 

Uyar, Bafra GİAD’ın bu konudaki projelerinden bahsederek karşılıklı yapılacak protokollerin önemini vurguladı. Yine Uyar, Bafra ve Bafra bölgesinin gerek iktisadi gerekse kültürel açıdan fazlasıyla desteğe ihtiyaç duyduğunu belirterek bu konulardaki projelerinden bazılarını ayrıntısıyla örneklendirdi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Muharrem Uyar: Bafra Giad, Turizm Fakültesi İçin Desteğe Hazır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 11
User defaultYorum Id: 174442
09 Nisan 2023
00:56
  • Yorum Id: 174442
  • 09 Nisan 2023
  • 00:56

Muharrem iyi arkadaş samimiyetle hareket ediyorsun ancak şunu söylesenize arkadaş turizm fakültesi bafraya uygun bir fakülte değil sırf üni yaptık deyip milletin gazını aldılar daha aktif ve öğrencisi olan fakülteye çevirin...

User defaultYorum Id: 174169
06 Nisan 2023
11:50
  • Yorum Id: 174169
  • 06 Nisan 2023
  • 11:50

Yahu arkadaşlar pırıl pırıl genç dinamik bir insan birşeyler yapabilmek istiyor bırakın yapsın nedir bu kin öfke fesat ...hiç tanımadan atıp tutuyorsunuz gidin bir kahvesini için muhabbet edin inanın konuştuklarınızfan utanırsınız ayıp yaa...

User defaultYorum Id: 174096
05 Nisan 2023
09:21
  • Yorum Id: 174096
  • 05 Nisan 2023
  • 09:21

Sanki ellerinde maddi güçleri varmışta desteğe hazır anca boy gösterin başka bir işe yaramayın boooşşşşşşş bir dernek

Daha Fazla Yorum