VEFAT

Muhammet Açıcı Hocamız Defnedildi.

 
 416
Muhammet Açıcı Hocamız Defnedildi. - Muhammet Açıcı Hocamız defnedildi.
Bafra Haber

 |  - Muhammet Açıcı Hocamız defnedildi.

Bafra ilçesinde yaklaşık 25 yıldır  hentbol sporuna gönül veren ve hentbolda Bafra`yı Türkiye çapında tanıtarak yüzlerce oyuncu yetiştiren, Bafra`nın Türkiye profesyonel hentbol liginde mücadele etmesini sağlayan ve son olarak ta Bafra gücüspor hentbol takımı teknik direktörlüğünü yapan, Türkiye Hentbol Ümit milli takımlar antrenörü Muhammet AÇIÇI  vefat etti.

21 Ocak 2007 tarihinde Samsun Atatürk kapalı spor salonunda İstanbul Dostspor ile yapılan erteleme müsabakası esnasında beyin kanaması geçirip 19 Mayıs Üniversitesi Beyin Cerrahi Bölümüne kaldırılan Muhammed AÇIÇI 30 Ocak 2007 tarihinde saat 23.00 civarı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk sahibi olan Açıcı`nın cenazesi Bafra`daki evinde toplanan sevenleri tarafından kaldırılarak baba ocağı Koşu Köyüne getirildi. Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı Bafra`daki evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Koşu köyü camiinde kılınan ikindi namazına müteakip aynı köyde aile kabristanlığına defin edildi.

Cenazeye Türkiye voleybol federasyonu başkanı Tarık CENGİZ,  Ak parti Bafra İlçe Başkanı Haluk Bülbül, DSP İlçe Başkanı Hüseyin Şen, CHP İlçe Başkanı Şevki Yılmaz, İl genel meclis üyesi Hüseyin Yurduseven, İl Spor Müdürü Şahin Eker, Bafra İlçe Spor Müdürü Mahmut Demirkan, Bafra Belediye Spor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen, Bafra Belediye spor futbol takımı, teknik heyeti ve Sporcuları, Eğitim-iş Sendikası  Başkanı Onur Gündüz, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Bafra belediyesi eski başkanı Hasan Aslan, Belediye meclis üyeleri, Bafra gücü Spor Başkanı İlyas Şengül ve tüm oyuncuları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu arada cenazeye gelmek için evinden çıkan Bafra belediye başkanı Şükrü NEİŞ Yağan kar dolayısı evinin merdivenlerinden düşerek kaburgalarını çatlattı. Bafra devlet hastanesine kaldırılan başkan Neiş`in tedavisi devam ediyor.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Muhammet Açıcı Hocamız Defnedildi. içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0