BAFRA

Muhalefetten İktidara: Bu Projede De Çuvalladınız

 
 4785
Muhalefetten İktidara: Bu Projede De Çuvalladınız - İYİ Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, geç de olsa Tofaş Kavşağı projesini eleştirdi ve yapılacak olan üst geçidin yeni sisteme uygun olmasını istedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - İYİ Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, geç de olsa Tofaş Kavşağı projesini eleştirdi ve yapılacak olan üst geçidin yeni sisteme uygun olmasını istedi.

İktidarın Tofaş Kavşağı projesinde çuvalladığını söyleyen İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz basın açıklamasında şunları söyledi:

İyi Parti Bafra ilçe teşkilatı olarak geçen hafta Genel kurulları yapılan Esnaf odalarının yeni başkan ve yönetim kurullarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. 

Ziyaretlerde dile getirilen ve Bafra’nın ortak problemi olan yeni Tofaş kavşağı projesi hakkında istişarelerde bulunduk. Bu konunun bir an önce çözüme ulaşması için yetkili makamlara iletmek muhalefet partisi olarak bizlerin görevidir.

37 BİN 891 HEMŞEHRİMİZ MAĞDUR

Bafra Tofaş kavşağına yapılmış olan üst geçidi çözüm olacağı planlanarak yapıldı. Ancak yapılan projenin avantajları ve dezavantajları planlanmadan, yaptık oldu mantığıyla yapılmış. Sanayi esnafı, Üniversite öğrencileri, o bölgede bulunan ve geçiş olarak kullanan 37 bin 891 mahalle sakini ve araç kullanan diğer bafralı hemşehrilerimiz mağdur bırakılmış. Sadece Bafra’dan ayda yılda birkaç kez direk geçiş sağlayan araç sürücülerini rahatlatmıştır.

Yapmış olduğumuz araştırma ve fizibilite sonucunda, gerçekleştirilen projenin amacını yerine getirmediği eskiden Tofaş kavşağında meydana gelene trafik yoğunluğunun şehir içine taşındığı ve yapılan yolu kullanan Sanayi esnafının ve o bölgede bulunan ve geçiş olarak kullanan 16 mahallede bulunan 37 bin 891 mahalle sakininin hayatını felç etmiştir.

ENGELLİLER VE YAŞLILAR DÜŞÜNÜLMELİ

Yapılan projedeki bir diğer eksiklikte Kent Meydanı taraftan, Sanayi bölgesine yaya olarak geçmek isteyen vatandaşlarımızın ve esnafımızın kulana bilecekleri doğru ve düzgün yaya geçidi yapılmamıştır. 50 cm kaldırım yapılmış ve korkuluk konulmamıştır. Yol trafiğe açıldığından bu yana mahalle sakinleri ve sanayi esnafının can güvenliği olmadan ulaşımlarını sağlamak zorunda bırakılmıştır.

03.11.2021 tarihinde gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında alınan Samsun Sinop üzeri Emirefendi ve Alparslan Mahallesini bağlaması düşünülen 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği yapıldı. Üst geçit yapım kararı üstünden 3 ay geçmesine rağmen yapımına başlanmamıştır. Yapılacak olan üst geçit ise eski usul merdiven ile yapılacağı görünmektedir. En azından yapılacak olan üst geçidin projesinin tekrar gözden geçirilerek engelli vatandaşlar, yaşlılar ve bebekli aileler düşünülmelidir. Yeni sisteme uygun yapılması doğru olandır. Artık yapılan projeler ve hizmetler vatandaşın çıkarları düşünülmeli ve yaptık oldu mantığı biran önce bırakılmalıdır. Bafra için yapılacak tüm hizmetlerde muhalefet olarak iktidarın yanında yardımcı olmaya hazırız. Bizim önceliğimiz Bafralı hemşehrilerimizin faydası olacak hizmetler imza atılmasıdır. Güzel yapılan her hizmetti takdir etmeye hazırız.

Ak Parti yöneticilerine sesleniyorum oldu bittiyle altyapıları hazırlanmadan kavşağı trafiğe açtınız. Bafra’ya yapılmak istenen her hizmette olduğu gibi bunda da çuvalladınız. Lütfen Sanayi esnafımızın öğrencilerimizin, Orada ikamet eden vatandaşlarımızın can güvenliğini bir an önce sağlayın. Aksi takdirde Allah göstermesin oluşacak bir kazada olumsuz bir durumda sorumlusu siz olacaksınız ve bunun vebali altında ezilirsiniz.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Muhalefetten İktidara: Bu Projede De Çuvalladınız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 26
User defaultYorum Id: 143456
09 Nisan 2022
20:49
  • Yorum Id: 143456
  • 09 Nisan 2022
  • 20:49

Aklıma recep ivedik geldi 37891 kişi demiş. tek tek saymışmı

User defaultYorum Id: 139306
09 Şubat 2022
13:08
  • Yorum Id: 139306
  • 09 Şubat 2022
  • 13:08

Bafraya yapılan yatırımları itibarsızlaştırmak için yazıp duran kişi sayısı toplasan 15-20 kişi. bunlarda ak parti ve recep tayyip erdoğan karşıtları. ülkemizde olduğu gibi, hizmetleri ilk bunlar eleştirir ve ilk kullanan da bunlardır. bunların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. millet yatırımıda biliyor,çalışanıda biliyor. yaparda ak parti yapar gerisi möl möl bakar.

User defaultYorum Id: 139153
07 Şubat 2022
09:21
  • Yorum Id: 139153
  • 07 Şubat 2022
  • 09:21

Sayın muhafazakar geçinen ,ülkücü milliyetçi olduklarını iddia eden iyi parti birde hdppkk ve kuran kurslarını ortaçağ zihniyeti diye itham edenlere bir çift sözün olsun. samimiyetiniz anlaşılsın yüreğiniz yetermi acep.yoksa ağababalarınız kızarmı?

Cevap
  • Yorum Id: 139231
  • 08 Şubat 2022
  • 10:20

Kuran kursları değil diyanetçiler ortaçağ zihniyetli ruhbanlardır.

Daha Fazla Yorum