BAFRA

Müge Anlı İpek Kumaş’ı  Tercih Etti 

 
 10626
Müge Anlı İpek Kumaş’ı  Tercih Etti  - Dünyanın  birçok ülkesine ve Türkiye’nin dört bir yanına birbirinden güzel desenli kumaşlarını gönderen İpek Kumaş, Müge Anlı ve Benim Adım Melek dizisi ekibinin de tercihi oldu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Dünyanın  birçok ülkesine ve Türkiye’nin dört bir yanına birbirinden güzel desenli kumaşlarını gönderen İpek Kumaş, Müge Anlı ve Benim Adım Melek dizisi ekibinin de tercihi oldu. 

Kumaş sektörünü yakından takip eden Sosyal Medya ağları üzerinden adını duyuran İpek Kumaş, Benim Adım Melek dizisinin kumaç sponsoru oldu. İpek Kumaş’ın göz alıcı, farklı kumaş desenleri Müge Anlı ekibinin de gözünden kaçmadı. Müge Anlı, birçok programını İpek Kumaş’tan temin edilen kumaşlar ile gerçekleştirdi. 

İnstagram üzerinde e-ticarete başlayan Bafra firması İpek Kumaş, kumaş çeşitliliği, müşteri memnuniyeti, fiyat ve kalite farkı ile kısa sürede büyüyerek Trendyol’da ve dünya e-ticaret devi  Aliexpress’te de mağaza açarak satışlara başladı. 

İpek Kumaş Dünya Pazarında

İspanya, Türkmenistan, Nijerya, Senegal, Yunanistan ve Suudi Arabistan satışları ile Dünya pazarına açılan İpek Kumaş, Türkiye’nin bütün il ve ilçelerine Kargo ve PTT Kargo aracılığı, kapıda ödeme kolaylığı ile satış yapmakta. 

İnternet Sitesi yenilendi

İpek Kumaş, yenilenen www.ipekkumasci.com internet sitesi aracılığı ile size çok daha yakın. İnternet sitesi üzerinden yaptığınız alışverişleri iyzico güvencesi ile kredi kartından ödeyebilir, isterseniz 6 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. 


İpek Kumaş, Bafra’da ticaretin kalbinin attığı Tekel Caddesi Vakıfbank Karşısında Bafralılara hizmet vermekte.

İpek Kumaş

İrtibat/Whatsapp: 0542 523 9666

İnternet Sitesi: www.ipekkumasci.com

İnstagram: instagram.com/ipekkumas

Trendyol: trendyol.com/magaza/ipekkumas


Bafranın haberi, bafra