Motosiklet kazasında hayatını kaybeden liselilere gözyaşı

Samsun’un Bafra ilçesinde motosiklet kazasında hayatını kaybeden lise öğrencileri gözyaşları içerisinde defnedildi.
Haberin Galerisi (6 Fotoğraf)→Öğrenciler toprağa veridi
Kazada hayatını kaybeden öğrencilerden Sefa Yıldırım, Balıklar Mahallesi’ndeki evinden alınarak Karaaslan Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan öğle namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi. Kazada hayatını kaybeden arkadaşı Çağlar Şen’in cenazesi ise Ortadurak Mahallesi’nde evinin önünde alınan helalliğin ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, okul arkadaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kazada hayatını kaybeden öğrencilerin sınıf arkadaşları, “Sefa bizim sınıftaydı. Çok iyi bir çocuktu. Kimseye takılması yoktu. Evinden okula, okuldan evine gelen bir çocuktu. Arkadaşımız iyi bir insandı. Kazayı duyunca önce inanamadık şoke olduk. Motoru olduğunu biliyordum ama kullanırken hiç görmedim. Hayalleri vardı. Hayali okumaktı. Çağlar’la ölmeden sabah 1 saat önce beraberdik. Onlar okuldan çıkıp gitmişler. Kazayı duyduk inanamadık. Derse 10 dakika geç kaldılar diye okuldan gittiler” dediler.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın