BAFRA

Bafralı Kürşat Pekşen Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığına Seçildi

 
 810
Bafralı Kürşat Pekşen GemiMühendisleri Odası Başkan Yardımcılığına Seçildi - Bafralı Kürşat Pekşen, Gemi Mühendisleri Odası (GMO) 47. Olağan Genel Kurulunda Başkan Yardımcılığına seçildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafralı Kürşat Pekşen, Gemi Mühendisleri Odası (GMO) 47. Olağan Genel Kurulunda Başkan Yardımcılığına seçildi.

GMO 47. Olağan Genel Kurulu 7 Mart 2020 Cumartesi günü Piri Reis Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 

12 Mart 2020 tarihinde ise yeni dönemin ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda 47. Dönem Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Kürşat Pekşen 47. Dönem için Gemi Mühendisleri Odası Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Yeni yönetimde görev dağılımı şu şekilde oluştu: 

Mustafa Kürşat PEKŞEN kimdir? 

1990 Bafra Doğumludur. 2008 Bafra Anadolu Lisesi, 2014 yılında İTÜ Gemi İnşaatı Fakültesinden mezunudur. Gemi Mühendisleri Odası’nda 45. Dönem Yönetim Kurulu Yedek Üyesi, 46. Dönem Asil YK üyesi- Genel Sekreter olarak görev almıştır. Sedef Tersanesinde askeri ve sivil projelerde çalışmıştır. Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu ve Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde Başkan Yardımcısı olarak görev almaktadır. İngilizce bilmektedir.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Kürşat Pekşen Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığına Seçildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0