GÜNDEM

Milletvekili Yeni: Bölge hastanesinin fakülteye çevrilmesi çalışması devam ediyor

 
 350
Milletvekili Yeni: Bölge hastanesininfakülteye çevrilmesi çalışması devam ediyor - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun'un 19 Mayıs, Bafra, Alaçam, Yakakent duble yolunda incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun'un 19 Mayıs, Bafra, Alaçam, Yakakent duble yolunda incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel ve AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz'in de katıldığı incelemede açıklamalarda bulunan Milletvekili Ahmet Yeni, bir takım sorunlar nedeniyle gecikme yaşayan yol çalışmalarının şu an tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda gösterdikleri hassasiyetin altını çizdi. Çalışmaların bu tempoda gitmesi durumunda 19 Mayıs-Bafra yolunun yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydeden Yeni, çevre yerleşim yerleri ile ilgili yol çalışmalarının da devam ettiğini belirtti. Milletvekili Yeni, "Bafra'ya bir modern hastane konusundaki kararlılığımız devam ediyor. Hastane yapılacak. Bölge hastanesi olarak temeli atılan bir takım sorunlar nedeniyle sonuçlandırılamayan binanın fakülteye çevrilmesi ile ilgili olarak 19 Mayıs Üniversitesi ile görüşmeler devam ediyor. İnşallah yakında bir taşla iki kuş vurmuş olacağız" dedi.
Bafra'ya bir Diş Sağlığı Hastanesi yapılması için gerekli tüm çalışmaların başlatıldığını da ifade eden Ahmet Yeni, böyle bir çalışma için yer tahsisi konusunda da incelemelerin sürdüğünü dile getirdi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milletvekili Yeni: Bölge hastanesinin fakülteye çevrilmesi çalışması devam ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0