BAFRA

Milletvekili Orhan Kırcalı’dan Bafra Eczalık Fakültesi Açıklaması 

 
 712
Milletvekili Orhan Kırcalı’danBafra Eczalık Fakültesi Açıklaması  - AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Resmi Gazete’de yayımlanan Eczacılık Fakültesi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Resmi Gazete’de yayımlanan Eczacılık Fakültesi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Eczacılık Fakültesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesi ile Bafra’ya yapılacağını duyuran Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamasında şunları söyledi: 

Ondokuz Mayıs Üniversitesine bağlı olarak Bafra İlçemizde, Eczacilik-fakultesi kurulmasına ilişkin karar, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Eczacılık Fakültesi’nin Bafra’da açılmasına tensip buyuran başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e, Ak Parti Samsun Milletvekillerimize, Hayırsever Arslan Ailesine ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. OMÜ, Bafra Eczacılık Fakültesi hayırlı olsun.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milletvekili Orhan Kırcalı’dan Bafra Eczalık Fakültesi Açıklaması  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0