Samsun'un Bafra ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bafra İlçe Başkanı Haluk Bülbül, ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini ve milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Haluk Bülbül, Bafra ilçesinde AK Parti'nin kurulmasında aktif rol aldığını, kurulduğu günden beri bir ekip anlayışı içerisinde ilçe başkanı olarak her türlü hizmeti Bafra Ovası'na getirmek için gayret sarf ettiğini söyledi. Bülbül, Bafra ilçesinde önemli projelere imza attıklarını belirterek, "Samsun'a ve Bafra'ya bundan sonra daha fazla katkıda bulunmak için 23. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde aday adaylığımı açıklıyorum" dedi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın