BAFRA

Milat Fide 1453’den Hacinabispor'a Destek

 
 1303
Milat Fide 1453’den Hacinabispor'a Destek - Samsun Süper Amatör Liginde mücadele eden Bafra Hacınabispor'a,  Bafra’da hizmet veren Milat Fide 1453 Mesut Gün tarafından destek verildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun Süper Amatör Liginde mücadele eden Bafra Hacınabispor'a,  Bafra’da hizmet veren Milat Fide 1453 Mesut Gün tarafından destek verildi.

Hacınabispor Kulübü Başkanı İsa Köprü ve Başkan Yardımcısı Oğuzcan Türk desteklerinden dolayı Mesut Gün’e teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Oğuzcan Türk “Kulübümüzün yeni sezonda başarılı olması için çalışmalarımız devam etmekte. Bafra’mızı üst liglerde görmek için yaptığımız mücadele de bizlere destek veren İş İnsanı Mesut Gün Bey’e ve değerli Bafralılar ve futbola gönül verenler adına teşekkür ediyoruz. 

Milat Fide1453 işletme sahibi Mesut Gün ise “Bafra’mızda futbolun geçmiş yıllarda olduğu gibi başarıya ulaşması gerekir. Futbolda üst liglerde bir kulübümüz olması gerekiyor. Biz de gücümüzce bir destekte bulunduk. İnşallah #hacinabispor0# güzel bir sezon geçirerek Bafra’nın adını daha iyi yerlere getirir.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milat Fide 1453’den Hacinabispor'a Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0