GÜNDEM

Mhp`li Acar Mazbatasını Aldı

 
 149
Mhp`li Acar Mazbatasını Aldı - 29 Mart Yerel seçimlerinde Alaçam Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı İlyas Acar ve İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı.
Bafra Haber

 |  - 29 Mart Yerel seçimlerinde Alaçam Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı İlyas Acar ve İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı.

29 Mart Yerel seçimlerinde Alaçam Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı İlyas Acar ve İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı.
Alaçam İlçe Seçim Kurulu Başkanı, Hakim Ahmet Korkmaz’dan mazbatasını alan İlyas Acar seçimin güzel ve nezih ortamda geçmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
İlyas Acar, "Bütün siyasi partilerimizin belediye başkan adaylarına ve mensuplarına çok teşekkür ederim. Şu andan itibaren Alaçam Belediye Başkanı olarak muhterem hemşerilerimize hitap ediyoruz. Ve o nedenle diyoruz ki; teşekkürler Alaçam, yüreğine sağlık Alaçam diyoruz. Allah hepsinden razı olsun." diye konuştu. Cuma günü öğleden sonra Belediye Başkanlığı görevini devir alacağını da dile getiren Acar, Alaçam halkına sonsuz teşekkürler ediyorum bizlere verilen görevi harfiyen yerine getireceklerini ve parti ayrımı yapmaksızın bütün Alaçamlılara hizmet vermenin mutluluğu içerisinde olacaklarını söyledi.

Belediye Meclis Üyeleri: İnci Deliorman (MHP), Atalay Yılmaz (MHP), Özbey Bedir (MHP), Sami Baba (MHP), Ahmet Anakök (MHP), Hasan Tosun (MHP), Mehmet Anakök (AKP), Lütfi Sönmez (AKP), Mustafa Yılmaz (AKP), Rasim Şahin (CHP), Yaşar Soylu (CHP)

  • BafraHaber Yorum
  • Mhp`li Acar Mazbatasını Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0