BAFRA

MHP ilçe başkanı olduğunu iddia eden alkollü kişiden polise hakaret, oğlundan muhabire tehdit!

 
 6795
MHP ilçe başkanı olduğunu iddia edenalkollü kişiden polise hakaret, oğlundan muhabire tehdit! - Samsun’un Bafra ilçesinde alkol uygulamasına takılan araçta yolcu koltuğundan inen kendisini MHP Yıldırım İlçe başkanı olarak tanıtan şahıs polisi tehdit etti, oğlu ise muhabire ölüm tehdidi savurdu.
Bafra Haber

 |  - Samsun’un Bafra ilçesinde alkol uygulamasına takılan araçta yolcu koltuğundan inen kendisini MHP Yıldırım İlçe başkanı olarak tanıtan şahıs polisi tehdit etti, oğlu ise muhabire ölüm tehdidi savurdu.

Olay, saat 01:00 sıralarında belediye önünde meydana geldi. Alkol uygulaması yapan ekipler Arslan H.’nin kullandığı 34 EIG 765 plakalı otomobili durdurarak alkol ölçümü yapmak istedi. Otomobil sürücüsü alkollü olduğu için cihazı üflemeyerek ölçümü RET etti. Yan koltukta oturan ve kendisinin Bursa ilinin Yıldırım ilçesinde MHP ilçe başkanı İlker A. olduğunu söyledi. “O Yakandaki Kamera Olmasaydı Ben Ne Yapacağımı Çok İyi Bilirdim” diyen İlker A. Trafik polisini tehdit etti. Polis ekiplerine zorluk çıkaran ve görünüş itibarıyla alkollü olan ve kendisini bağırarak “Yıldırım ilçesinde MHP ilçe başkanıyım lan ben” diyen İlker A.’ı ekipler karakol önünden uzaklaşmasını ve çalışmalarına engel olduğunu söyledi.

Öte yandan fotoğraf çeken muhabire İlker A.’ın oğlu olduğu öğrenilen Cenker isimli şahıs “O fotoğrafı sil yoksa seni öldürürüm, beni anladın mı ” diyerek tehdit ve küfür savurdu. Muhabiri ölümle tehdit eden şahsı ekipler karakol önünden uzaklaştırarak olayın büyümesini engelledi.

Alkol cihazını üflemeyerek RED eden 34 EIG 765 plakalı otomobili sürücüsü Arslan H.’nin sürücü belgesine 2 yıl el konuldu ve 5.224 TL idari para cezası yazıldı.


 [m1]

VİP içerikler yer almaktadır.
Bafranın haberi, bafra

 MHP