GÜNDEM

Mhp İbrahim Özyer: Bu Millet Ya Terörist Başına Sayın Diyeni Ya Da Milliyetçi Hareketi Seçecek

 
 214
Mhp İbrahim Özyer: Bu Millet Ya TeröristBaşına Sayın Diyeni Ya Da Milliyetçi Hareketi Seçecek - MHP İbrahim Özyer: Bu millet ya terörist başına sayın diyeni ya da Milliyetçi hareketi seçecek
Bafra Haber

 |  - MHP İbrahim Özyer: Bu millet ya terörist başına sayın diyeni ya da Milliyetçi hareketi seçecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili adayları Osman Çakır, Mustafa Yiğit, Hasan Aslan, İbrahim Özyer, Esat Çıplak, Mustafa Keskin, İsmet çiftçi, Sevim Karakullukçu ve Erdem Ünal, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürürken, Bafra ve 19 Mayıs ilçelerinde seçim bürosu açılışı yapıldı.
Açılışlarda konuşan adaylardan İbrahim Özyer ve Hasan Aslan ve İsmet Çiftçi, Türkiye ve Samsun ile ilgili politik konuşmalar yaptı. MHP`nin iktidara gelmesiyle halkı daha rahat ve sağlıklı bir hayata kavuşturacaklarını kaydeden adaylar, bunun için gereken bütün adımların atılacağını vurguladı.
MHP Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer, Minibüsçüler Derneği`ni ziyaretinde ise, 4.5 yıllık süre zarfında Türkiye`nin tarihi kimliği, doğal zenginliği ve kültürel dokusunun göz ardı edilerek yeni kimlik arayışlarına meydan verildiğini ileri sürdü.
Milletvekili adaylarına destek için partinin Kadın Kolları Teşkilatı Sevgi Seli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi`nin düzenlediği sergiye katıldı. Sergide, Başkan Melahat Akçay ve beraberindekilere Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli tarafından yakın ilgi gösterildi. Akçay, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, sağlam bir gelecek için tüm çocuklarımıza aynı özeni göstermeliyiz" dedi.
Öte yandan, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak da milletvekili adayları İsmet Çiftci, Sevim Karakullukçu ve Erdem Ünal ile birlikte Akademi Tıp Merkezi yöneticileriyle bir araya geldi. Karapıçak burada, AK Parti`nin sağlık alanında gerekli adımları atmadığını iddia etti.
Öte yandan, aday İsmet Çiftci`nin vatandaşlarla sık sık bozkurt işareti yapması dikkat çekti.

Bafra MHP seçim bürosu cumhuriyet caddesinde yoğun bir kalabalık ile açıldı. Açılışa MHP Samsun milletvekili adayları Hasan ASLAN, İbrahim Özyer, MHP eski milletvekili Ahmet Aydın, MHP il genel meclis üyesi Recep Kaplan, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Çetinkaya eski belediye başkanı Hadi Sezer, MHP Bafra ilçe başkanı Abdurrahman Çamaş, MHP belediye meclis üyeleri, MHP Samsun il yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet caddesinde açılan seçim bürosunda bir konuşma yapan MHP Samsun milletvekili adayı İbrahim ÖZYER’’ Bu millet 22 Temmuz seçimlerinde, Ya Şehidine kelle diyeni ve Terörist başına sayın diyeni seçecek ya da Milliyetçi Hareketi seçecek. Ya çiftçisine Ananı da al da git diyeni seçecek ya da ülkenin kurtuluşu için MHP’yi seçecek. Devletin başına devlet gelecek, 60. Hükümet Milliyetçi hareket diyoruz’’ dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp İbrahim Özyer: Bu Millet Ya Terörist Başına Sayın Diyeni Ya Da Milliyetçi Hareketi Seçecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0