BAFRA

Mhp Başkanı Barbaros Turna’dan Fabiao’nun Sahibine Akıl Cevabı

 
 2473
Mhp Başkanı Barbaros Turna’danFabiao’nun Sahibine Akıl Cevabı - Fabio Şirketinin sahibi Mustafa Bacakçı’nın Bafra 55’e yaptığı “Aklı olan Bafra’ya yatırım yapmaz”, “Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallarmış” şeklindeki skandal açıklamaya, MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna’dan sert tepki geldi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Fabio Şirketinin sahibi Mustafa Bacakçı’nın Bafra 55’e yaptığı “Aklı olan Bafra’ya yatırım yapmaz”, “Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallarmış” şeklindeki skandal açıklamaya, MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna’dan sert tepki geldi. 

Aklı olan Bafra’ya yatırım yapmaz diyerek, Bafra’ya adeta ihanet eden Mustafa Bacakçı’ya aklı Başkan Barbaros Turna verdi.

Turna’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

OSB'de bulunan Fabio Firması Sahibi Mustafa Bacakcı basına vermiş olduğu demeç ile Fabrikayı tekrar Bursa'ya taşıyacağını bildirmiş. Ticaret de zararda edilir kar da edilir. Bu Ticaretin kurallarından biridir. Öncelikle neden zarar ettiğinin etüdünü yapsın bu etüdü yaparken de reel sonuçlar üzerinden yapması kendisi ve gelecek ile ilgili ticari hayatı açısından çok daha önemli olacaktır.

Buraya kadar bir sorun yok Seçimde halimiz soruldu sonra kimse uğramadı demiş oysaki Sendikalaşma sürecinde İşçilerin eylem yapma kararı sürecinde bir çok işciyi tanıyor olmamıza rağmen Milliyetçi Hareket Partisi olarak davet edildiğimiz halde Eyleme gitmedik çünkü ortada bir fabrika var ve bir çok Bafra'lıya iş imkanı sağladığını düşünerek aslında ona sahip çıktık fakat bundan haberi yok sanırım.

Bütün Siyasiler, Kaymakamlık, Bafra Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, OSB Müdürlüğü uzun bir süreçtir Bafra'nın ekonomik ve Kültürel Hayatının daha ferah bir konuma gelmesi için mücadele içindedir ve işin ilginç tarafı hep birlikte hareket ediyor "Akıllı Adam Bafra'ya yatırım yapmaz" gibi haddini aşan bir cümle kullanarak bu mücadeleye ve Bafra'nın geleceğini karalamaya zerre hakkı yoktur.

Kocaman Organize Sanayi Bölgesinde hiçbir şey yok iken onun sayesinde Doğalgaz ve İnternetin geldiğini söylemesi ise Bölge Yetkililerine ayrı bir hakarettir.

İşçiler ile uğraşmaktan Ticaret yapmayı unutmuş ve ticari zekasını bu şekilde harcayan bu şahısa son sözüm ise Fabrika, bütün Bafralıların umurunda idi ama son 1,5 yıldır ki söylemlerini tekrar gözden geçirirsen neden bu duruma geldiğini de çok iyi anlarsın diyorum.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Başkanı Barbaros Turna’dan Fabiao’nun Sahibine Akıl Cevabı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0