Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanlığı düzenlediği törenle Belediye Başkan aday adaylarını tanıttı MHP`nin Bafra`da Yelken Restront da düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, 2009 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için var gücü ile çalıştıklarını belirterek, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş`i sert bir şekilde eleştirdi. Çamaş, "2004 yılından bu zamana kadar belediyeyi idare eden mevcut belediye başkanı burayı kendi işyeri haline getirmiştir. Buna son vermek için Milliyetçi Hareket Partisi 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yoğun bir şekilde hazırlanmaktadır" dedi.
Daha sonra aday daylarını tanıtan Çamaş hepsinin birbirinden değerli olduğunu belirterek," Bafra Belediye Başkanlığı`na partimizden şu ana kadar aday adaylığı için 4 kişi müracaat etmiştir. Aday adaylarımızı sizlere tanıtmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.
MHP`nin Bafra Belediye Başkan aday adayları Bafra`da 10 yıl belediye başkanlığı yapan Hasan Aslan, Yüksek Orman Mühendisi Ali Yıldız, eğitimci Nusret Seven, ve eski Kızılırmak Lisesi Müdürü Erkin Kurt.
Oktay ÖZTÜRK
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!