BAFRA

Mezbaha Yöneticisinin Talimatı İle Besicinin İneği Kesilmeyip, Yola Bırakıldı! 

 
 35450
Mezbaha Yöneticisinin Talimatı İleBesicinin İneği Kesilmeyip, Yola Bırakıldı!  - Bafra Ticaret Borsası Mezbahasına kesim için bırakılan büyükbaş hayvanın, yöneticinin talimatı ile kestirilmeyip, sahibinden habersiz mezbaha dışına bırakıldığı iddia edildi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Ticaret Borsası Mezbahasına kesim için bırakılan büyükbaş hayvanın, yöneticinin talimatı ile kestirilmeyip, sahibinden habersiz mezbaha dışına bırakıldığı iddia edildi. 

Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Tarık Erol’un, geçmişe dayalı bir sözlü tartışmadan dolayı, ineğini kesim için mezbahaya bırakan Mehmet Gökmen’den kendisi ve çalışanlardan özür beklediği, özür dilemese kesimin yapılmayacağını söylediği iddia edildi.

İddia sahibi Mehmet Gökmen, sorunun çözülmesi için Bafra Kaymakamını, Bafra ilçe Tarım Müdürünü aradı ancak hayvanını kestiremedi. İneğini mezbaha karşısında bulan Mehmet Gökmen, Jandarmaya giderek, hayvanını kesmeyen Tarık Erol’dan şikâyetçi oldu. 

Mehmet Gökmen’in şikayet dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: 

Ben hayvancılık ve çiftçilik yaparak geçimimi sağlarım. Ben Tarık Erol isimli şahıs ile daha önceden ufak bir sözlü olarak tartışmamız vardır. 

Onun haricinde herhangi bir husumetimiz ve sıkıntımız yoktur. 12.09.2021 günü kendime ait olan TR552717310 küpe numaralı sığır hayvanım diğer hayvanlarıma göre biraz zayıflama olduğu için kesilmesi amacıyla Doğankaya Mahallesinde bulunan Mezbahaya hayvanıma ait olan pasaport ile bıraktım. 

Mezbahada Yönetim görevlisi olan Tarık Erol isimli şahıs benim hayvanımı özür dilemediğim sürece kesmeyeceğini söyledi. Bende bunun olay ile ilgili olarak Bafra Kaymakamını aradım ve Tarık Erol isimli şahsın benim hayvanımı kesmediğini ve görevini yerine getirmediğini söyledim. Bunun üzerine Kaymakam Bey de bana hitaben senin Tarık Erol isimli şahıs ile daha önceden yaşamış olduğun tartışmadan dolayı özür dilemeden senin hayvanı kesmeyeceklerini söylediler dedi. 

13.09.2021 günü hayvanımın kesip kesilmediğini öğrenmek amacıyla mezbahayı aradım. Mezbahada hayvanımın kesilmediğini ve mezbahadan serbest bırakıldığını söylediler. Bende bunun üzerine Bafra İlçe Tarım Müdürü olan adını Mehmet diye bildiğim soyadını bilmediğim şahıs ile görüşmeye gittim. Mehmet Bey de Tarık Erol isimli şahsı telefon ile arayarak Mehmet Gökmen'e ait olan hayvanı neden kesmediğini sordu. Tarık Erol isimli şahıs ise Mehmet Gökmen isimli şahsa gelsin benden ve Mezbahada çalışan personelimden

özür dilesin hayvanını keseceğim, özür dilemediği sürece hayvanını kesmem dedi. Bunun üzerine ben ilçe Tarım Müdürlüğünden çıkarak Bafra Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan Osman Tosuner isimli şahsı aradım ve durumu anlattım. Osman Tosuner isimli şahıs ise Tarık Erol isimli şahsı aramış ve tekrardan beni arayarak Mehmet Gökmen isimli şahıs gelsin benden ve Mezbahada çalışan personelimden özür dilesin hayvanını keseceğim, özür dilemediği sürece hayvanını kesmem dediğini bana söyledi. 

Ben de “ben özür dileyecek bir şey yapmadım” dedim ve olay ile ilgili olarak şikâyetçi olmak amacıyla Bafra Merkez Karakoluna geldim. Benim Şu an hayvanım ortada yoktur, ben zararımın karşılanmasını istiyorum. Ben bahse konu olan olay ile ilgili olarak hayvanımı kesmeyen ve görevini yerine getiremeyen Tarık Erol isimli şahıstan şikâyetçi ve davacıyım. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mezbaha Yöneticisinin Talimatı İle Besicinin İneği Kesilmeyip, Yola Bırakıldı!  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 63
User defaultYorum Id: 128602
18 Eylül 2021
17:58
  • Yorum Id: 128602
  • 18 Eylül 2021
  • 17:58

Zengin besi çiftliği olanın malını kesmesine görelim

User defaultYorum Id: 128581
18 Eylül 2021
12:23
  • Yorum Id: 128581
  • 18 Eylül 2021
  • 12:23

Özür dilemek bir erdemliktir ,durduk yerde kimse kimseden böyle bir şey istemez özür dileyenin dili aşınmaz

User defaultYorum Id: 128519
17 Eylül 2021
18:49
  • Yorum Id: 128519
  • 17 Eylül 2021
  • 18:49

fukarayla herkes uğraşır birde kodaman birisinin işini görmesinler sıkıyorsa yani adaletin yerini bulmadığını söyleyebilirim bu durumda adalet adil olduğu zaman adalettir

Daha Fazla Yorum