SPOR

Mevlanaspor`dan Süper Başlangıç

 
 167
Mevlanaspor`dan Süper Başlangıç - Samsun Bölgesi 2. Küme U 19 A- Genç  A grubunun ilk haftasında Bafra Mevlanaspor kendi sahasında ağırladığı Salı Pazarı Belediyespor`u karşılaşmada 10 kişi kalmasına rağmen 4-1  gibi farklı skorla mağlup etmeyi başardı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bölgesi 2. Küme U 19 A- Genç A grubunun ilk haftasında Bafra Mevlanaspor kendi sahasında ağırladığı Salı Pazarı Belediyespor`u karşılaşmada 10 kişi kalmasına rağmen 4-1 gibi farklı skorla mağlup etmeyi başardı.

Mevlana spor 33. dakika Sefa`nın enfes golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçen taraf oldu. İlk yarı Mevlanaspor`un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan konuk takım Salıpazarı Belediyespor 59. dakika penaltıdan beraberliği yakaladı.

Kalesinde beraberlik golünü gören Mevlanaspor 65. dakikada Sezgin`in kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla on kişi kaldı.

Mevlanaspor 73. dakikada Doğan`ın ayağından kazandığı gol ile öne geçti.

Mevlanaspor karşılaşmanın 81. dakikasında Sefa`nın yaklaşık 35. metreden attığı golle karşılaşmada durumu 3-1 getiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın son golünü 90. dakikada maçın adamı Sefa kaydetti. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 4-1 sona erdi.

Karşılaşmadan sonra kısa bir değerlendirme yapan Kulüp Genel Sekreteri Abdullah Uyar, "Bizler yeni kurulan mahalle kulübüyüz. Mevlana Mahallesindeki gençlerimize kötü alışkanlıklardan korumak için Mahalle Muhtarımız ve ayrıca Kulüp Başkanımız olan Servet Şengül`ün ısrarlarıyla Mevlanaspor Kulübünü kurduk. Burada değişik branşlarda mahallemizin çocukları spor yapıyor. Yeni Kulüp olmamıza rağmen Bafra`mızı ve Kulübümüzü Dartta elde ettiğimiz Türkiye üçüncülüğü ve beşinciliğimiz var. Amacımız Futbolda da Mevlanaspor Kulübünden başarılı futbolcular yetiştirmek ve ilçemizde güçlü bir futbol kulübü olmak istiyoruz. Onun için alt yapımıza tecrübeli  hocamız Levent Kılınç`ı yardımcılığına da Mustafa Şahin`i getirdi. Alt yapımız emin eller de. İnşallah onlarla birlikte nice başarılı sonuçlar elde edeceğiz."dedi.

Karşılaşmayı Bafra Mevlanaspor Kulübü Başkanı Servet Şengül,1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve genç futbolcuların aileleri takip etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mevlanaspor`dan Süper Başlangıç içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0