BAFRA

Metin Genççakır Tekrar Tekrar Başkan

 
 2595
Metin Genççakır Tekrar Tekrar Başkan - Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda Metin Genççakır tekrar başkanlığa seçildi. 
Bafra Haber

 | Onur Kemal Başaloğlu - Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda Metin Genççakır tekrar başkanlığa seçildi. 

Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulu Bafra Şoförler düğün salonunda yapıldı. Kongre genel kurul  başkanlık divanının seçimi ile başladı. Divan kurulu başkanlığına Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve üyeleri seçildi.

Fevzi Apaydın, "Ben yıllardır oda ve kooperatif başkanlığında bulundum. Sizler kooperatifinize sahip çıkarak, yüzlerce üyeniz ile salonları doldurarak, bu genel kurulu şenlendirdiniz. İnşallah, kurallara uyarak normal hayata geçeriz. Devletimiz ve milletimizle birlikte bu zorlukları aşacağız. Sizleri tebrik ederim." dedi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından 2021-2022 yıllarına ait yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporları ile diğer maddeler Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Burhan Babal tarafından okunarak genel kurul üyelerince oy birliği ile kabul edildi. 47 yıldır Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten Metin Genççakır hedefinin 50 yıl olduğunu belirterek bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Genççakır konuşmasında kongreye katılım sağlayan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Halk Bankası Bafra Şubesi Müdürü Kemalettin Ergin , sivil toplum örgütlerine ve katılım sağlayan üyelere ve esnaflara teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar, yapacakları çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler aktardı.

Başkan Genççakır konuşmasında,’’ Esnafımızın sorunlarını yakinen bilen bir kişiyim. Ben sizler için varım. Kooperatif ortaklarımız kooperatifimize olan borçlarını ödeme gayreti içerisinde olmuşlardır. Kendim için değil,esnafımın yanında olmak için her fedakarlığa  katlandım.Vicdanen rahatım. Üyelerimizin borçlarının takibe düşmemeleri için kendilerini telefonla arayarak ,''Bize gelin, size yardımcı olalım. Sorununuzu çözelim.'' diyoruz. Bugüne kadar her üyemize kanunların bize verdiği yetkileri kullanarak elimizden gelen yardımı sağladık. Hiçbir üyemiz bize yardımcı olmadınız diyemez. 47 yıl kesintisiz Başkanlık dönemimde hiçbir esnafımızın kalbini kırmadım.  Bafra'da Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını yaptım. Beni bu göreve layık gördünüz bugün ilk günün heyecanı içeresindeyim. Bu heyecan benden hiç kaybolmadı. Sizlere hizmet vermekten onur duyuyorum. Genel Kurulumuza katılan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, daima esnafın yanında olan Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Ergin’e, Samsun il ve ilçelerinden  katılan kooperatif oda başkanlarına, misafirlerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçiminde divana Metin Genççakır'ın yönetim listesinden başka aday çıkmadığından Metin Genççakır'ın yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimleri okunarak kongrede açık oylamayla genel kurula sunuldu. Oylama neticesinde Metin Genççakır'ın başkanlığındaki liste oy birliğiyle kabul edildi.

Yönetim Kurulu şöyle oluştu

Haydar Sarı, İmdat Akay, Doğan Karafazlıoğlu, Fahri Aşcı Bafra Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına tekrar seçilen Metin Genççakır, genel kurul üyelerine hitaben teşekkür konuşması yaptıktan sonra genel kurul sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Metin Genççakır Tekrar Tekrar Başkan içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 15
User defaultYorum Id: 167655
19 Ocak 2023
18:53
  • Yorum Id: 167655
  • 19 Ocak 2023
  • 18:53

İlk önce bafra samsun minibüs lerinin içindeki hırsızları ayıklayın,19.50 tl yerine 25 tl alan sahtekar bazılarını ifşa edin,birde misafirimi yolcu ettim parasını verdim ,yolda birde misafirimden ücret istemiş,çoğu araba ağır kokuyor,başkanlık sadece laf da ,yoksa başkanlık la alakanız yok

Cevap
  • Yorum Id: 167751
  • 21 Ocak 2023
  • 15:43

Haklısın bu konuda adam herkesten 19 lira alıyor benden 30 tl istedi dedim kardeş ben orjinal bafralıyım yanlış adamı kopartmaya çalışıyorsun mal gibi kaldı öyle deyince bence akbil sistemine geçmeliler adamlar bildiğin tipe göre fiyat almaya kalkıyorlar kurumsallık bile yok bir çarşamba kadar olamadılar sen 11 kez başkan seçilmişssin ama boşa seçilmissin önce şu bafra samsun hattını kurumsala bağlayın arabaların içi ağır gibi kokuyor arabalar desen tarihi eser standandı yok

User defaultYorum Id: 167670
19 Ocak 2023
23:03
  • Yorum Id: 167670
  • 19 Ocak 2023
  • 23:03

Başkan masallahin var eş dost akraba kim varsa hepsini yanina topladın yanina alamadıni ise koydun ama biz milletin işine gelince her yerden bi pürüz var bizim işler niye olmuyo mesla fahri aşçı nezamn kurul olduda nezamn kabul edildi oraya şu haberde çıkmasa öğrencemiz yok yani ha gerçi yiyegin demi unuttun bi an başkan

User defaultYorum Id: 167631
19 Ocak 2023
10:07
  • Yorum Id: 167631
  • 19 Ocak 2023
  • 10:07

Kimi esnafa kooperatife uzak yada yakın esnaf yada değil bilmem yorum yapmış. 50 yıldır buradaymış da torpilsiz iş dönmüyormuş da... yahu 50 senedir esnaf içinden genccakirii devirecek söz ve icraat verecek biri çıkmadıysa suç kimin. aynı meclisin bu toplumun aynası olduğu gibi bu yönetim de üyelerinin yansıması. ne şikayet ediyorsunuz. hayırlı olsun sayın genç alır ve bafrali esnaf kooperatif üyeleri...

Daha Fazla Yorum