BAFRA

Meral Akşener’den Hatipoğlu’na Sinan Ateş Telefonu

 
 2802
Bafra Haber

 |  - Bafralı Avukat KRT TV’deki programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Sinan Ateş cinayeti ile ilgili olarak kendisini aradığını ve görüş alışverişinde bulunduğunu açıkladı. 

Av. Afşin Hatipoğlu, KRT TV’de Yavuz Oğhan’ın Bi’de bunu izle programında Meral Akşener’in kendisini aradığını ve öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş cinayeti ile ilgili görüş alışverişinde bulunduğunu açıkladı. 

Meral Akşener’in görüşmede, bir şeyler yapmak istediğini ama aileyi aşmak istemediği için beklediğini söylediğini aktaran Av. Hatipoğlu, “Bu artık bir yaşam hakkı sorunu. Ben yaşamazsam sizin programınıza çıkıp konuşamam. Bakın Sinan oy kullanamayacak. Demek ki bir yaşam hakkı.” dedi. 

Sinan Ateş cinayeti aydınlanmadan bu ülkede sağlıklı bir seçim olacağına inanmıyorum. Seçim güvenliği önemli değil, insan güvenliği önemli. Sen beni yaşatamazsan ben oy atamam. Sinan da oy kullanacaktı diyen Av. Hatipoğlu açıklamasında şunları söyledi: 

Şu aşamada açıklamak zorundayım. Mecburum buna. Evet. Ben yaşamazsam sizin programınıza çıkıp konuşamam. Demek ki bir yaşam hakkı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gece arayıp fikir istişaresi yapmak istedi. Ben de büyük bir memnuniyetle ve onurla kendisiyle istişare yaptım. 

Ve bana dedi ki Afşin Bey dedi “ben bu konuya gerçekten eğilmek istiyorum. Ama aileyi aşmak istemiyorum”  Aramızda kalsın dedi. Tamam aramızda kaldı ama on gün geçti. Dosyada savcılar değişiyor. Hiçbir şey olmuyor. Daha bakın katil yok ortada. Yani ben bir siyasi endişem olmadığı için rahat bu konuşmaları açıklayabiliyorum. Hiç öyle bir şeyim yok. 

Dedi ki ben bu işin üzerine gitmek istiyorum. Mecliste de Hukuken de ama dedi ben aileyi aşmak istemiyorum. Onlar benden ricada bulundu. 

Bugün Sayın Akşener'e sizin aracılığınızla çağrıda bulunuyorum. Sayın Genel Başkan beni aradığınızda bu hassasiyetinizi söylediniz, samimiyetinizi bildiğim için ben de burada şunu söylüyorum. Artık bu olay aileyi aşmış bir olaydır Ama hepimizin geleceği için bir tehlikenin sinyalidir. Hepimizin geleceği tehdit altındadır. Ve Sayın Akşener'e buradan tekraren bir çağrıda bulunuyorum. HSK'yla görüşsün. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığıyla görüşsün. İçişleri Bakanlığıyla görüşsün, Sayın Erdoğan'dan randevu talep edip onunla görüşsün. Ve bu konuda bir inisiyatif alsın. Aile başımızın tacı, yasına, cenazesine, acısına saygımız var. Ama bizim burada hukuk güvenliğimiz, insan güvenliğimiz ve yaşam hakkımız tehlike altında. 


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Meral Akşener’den Hatipoğlu’na Sinan Ateş Telefonu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 11
User defaultYorum Id: 167692
20 Ocak 2023
14:25
  • Yorum Id: 167692
  • 20 Ocak 2023
  • 14:25

Bu afşin denen herifi hiçbir zaman sevemedim. yanar döner. seni kim kale alır. biraz alçaktan uç ayakların yere bassın.

Cevap
  • Yorum Id: 167861
  • 22 Ocak 2023
  • 18:39

@yorumcu-154869 hiç bir parti ile alakan yok da iyi parti ile akşener le ne işin var kardeş. kendinle çelişiyorsun arkadaş kısa ve öz yazmış. kalemine sağlık. adama kalp masajı yapılırken sosyal medyayyı salladılar. siyasi alana taşıyan sizsiniz. kanal kanal bağlanıp tam da bunu yapıyorsun. krt tv de vatandaşlarla yüz yüze konuşamazsın bu söylediklerinde samimi isen ben öyle olduğunu düşünmüyorum ekranlara değil de toplumun içine çıkmanı tavsiye ederim.

Cevap
  • Yorum Id: 167768
  • 21 Ocak 2023
  • 19:42

Bunu yazan hemşerime birkaç cümle yazayım; 1-) ben 42 yaşındayım ve bir tek kişi beni sevsin diye yaşamadım. insanların beni sevmesi umrumda değil, isteyen istediği gibi nefret edebilir. 2-) kendi haberlerini, resimlerini, faaliyetlerini parayla buraya haber yaptıran tiplerle beni karıştırmayın, bu haberin buraya eklendiğini bile sonradan gördüm. benim tanıtıma ihtiyacım yok. 3-) yanar-dönerlik konusunda somut bir örnek verirsen onun üzerinden konuşalım. benimle bir bardak dahi çay içseydin, bu dediğinden hicap duyardın, ama sorun değil, bildiğin somut bir yanar dönerliğim varsa lütfen yaz, ona yorum yapalım. 4-) beni bafra çay ocaklarında dünya kurtaran, her seçimde adaylık kocalayan tiplerle karıştırmayın. ben hiçbir partinin üyesi değilim ve hiçbir yerden aday değilim, yani benim hiç bir talebim ve beklentim yok. 5-) bu konudaki mücadelemin tek sebebi benimde saldırıya uğramam ve hergün tehdit ve hakaret almam, artık bıçak kemiye dayandı ve yaşam hakkımı koruyorum. 6-) bafra’da benimle karşılıklı konuşmak isteyen, soru sormak isteyen bana ithamlarda bulunmak isteyen, siyaseten beni eleştimek veya aklınıza ne gelirse işte iletişim kurmak isteyen kim olursa, ali ihsan beyin modaratörlüğünde canlı yayına çıkmaya hazırım. buna tüm partilerin ilçe başkanları, belediye başkanı, vekil, oda başkanları veya oto sanayindeki bir tamirci arkadaş hiç farketmez, ben her zaman hemşerilerimle yüz yüzyüze gelmeye hazırım. av. afşin hatipoğlu

User defaultYorum Id: 167705
20 Ocak 2023
19:17
  • Yorum Id: 167705
  • 20 Ocak 2023
  • 19:17

Afşin bey yine prim peşinde :d

User defaultYorum Id: 167689
20 Ocak 2023
13:20
  • Yorum Id: 167689
  • 20 Ocak 2023
  • 13:20

Menfaatçi hareket partisi'nin milli güvenlik sorunu olduğunun kanıtı olan cinayettir.

Daha Fazla Yorum