Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şube Başkanı Memduh Aksu, olağan kongrede yeniden başkan seçildi.
Dernek binasında gerçekleştirilen ‘3.Olağan Kongre’de divan başkanlığını yapan Balkan Türkleri Federasyonu Genel Başkan Vekili İzzet Altuntaş, mübadillerin Türkiye'nin her tarafında yaygın olduğunu ve seçkin ve övülen insan konumunda vatanına, milletine, dinine, ecdadına en güzel şekilde hizmet verdiğini söyledi. Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Sezai Onaran’ın da hazır bulunduğu kongrede seçime tek listeyle giren başkan Memduh Aksu, kongreye katılan 166 üyenin tamamının oyunu alarak tekrar başkan oldu. Başkan Memduh Aksu ise yaptığı konuşmada yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aksu, "Yaptığımız faaliyetlerle derneğimizin ismini sadece Bafra'da değil, Samsun'da, İstanbul'da, Edirne'de, İzmir'de, Bursa'da, Manisa'da, Balıkesir'de ve dahası Türkiye’ye duyurduk" dedi. Memduh Aksu başkanlığındaki Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi yönetiminde şu isimler bulunuyor: Kemal Bandır, Tayfun Erduran, Yücel Pekiyi, Ahmet Tokgöz, Recep Şener, Kamil Pala, Kadir Alver, Hüseyin Macit.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın