BAFRA

Mehtap Öğretmenin Öykülerde Fen Kitabına Bakan Selçuk'tan Kutlama Mektubu

 
 595
Mehtap Öğretmenin Öykülerde FenKitabına Bakan Selçuk'tan Kutlama Mektubu - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bafra Atatürk Ortaokulu Fen
Bilimleri Öğretmeni Mehtap Yılmaz'a, “Öykülerde Fen” projesindeki başarısından
dolayı kutlama ve teşekkür mektubu gönderdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bafra Atatürk Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mehtap Yılmaz'a, “Öykülerde Fen” projesindeki başarısından dolayı kutlama ve teşekkür mektubu gönderdi.

Bakan Ziya Selçuk’un mektubunda ifadeler yer aldı: Sayın Mehtap YILMAZ, Kıymetli Meslektaşım, "Öykülerde Fen " adlı kitabınızı memnuniyetle aldım. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek, başkalarına ışık verir." veciz sözünde de anlam bulduğu gibi yaptığımız meslek büyük fedakarlıklar gerektiren, dünyanın en saygın mesleğidir. Özverili çalışmalarınızla bu saygıyı sonuna kadar hak ediyorsunuz.
Saygı ve sevgilerimle. Ziya SELÇUK

Fen Bilimleri Öğretmeni Mehtap Yılmaz "Öykülerde Fen" adlı kitap ve çalışmaları ile ilgili olarak, “Öykülerde Fen" Kitabı, geçen yıl tutturduğum Fen Günlüklerinin verdiği fikirle, buralara kadar gelen bir çalışma oldu. Öğrencilerim Fen ile oturup Fen ile kalkar oldular. Sadece Fen dersinde, öğrendiklerini gözlem yapmalarını, gözlemlerini de öyküleştirmelerini istedim.

Öyküler coştu gitti. Ben, yine bir hayalimi daha öğrencilerimle birlikte böylece gerçekleştirdik. Çok mutluyuz. Maddi manevi tüm destekçilerimize teşekkürler. Kitabımız çıktı. Emeği geçen herkese teşekkürler.” dedi.

Bafra Atatürk Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mehtap Yılmaz, Öykü Ekibi öğrencileriyle Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur'u ve Bafra Atatürk Ortaokulu Müdürü İsmail Erkanlıoğlu ve Öykü Ekibi ile Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'i makamında ziyaret edip "Öykülerde Fen" adlı proje hakkında bilgiler vermişti.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mehtap Öğretmenin Öykülerde Fen Kitabına Bakan Selçuk'tan Kutlama Mektubu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0