VEFAT

Mehmet Cembeloğlu Vefat Etti

 
 436
Mehmet Cembeloğlu Vefat Etti - Mehmet Cembeloğlu Vefat Etti
Bafra Haber

 |  - Mehmet Cembeloğlu Vefat Etti

Bafra’nın tanınmış simalarından 45 yıl Gazi İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevinden sonra rahatsızlığı sebebi ile emekli olan Mehmet Cembeloğlu (70) Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bafra eşrafından merhum İbrahim ve Radiye Cembeloğlu`nun oğulları, Fatih İlköğretim Okulu Emekli Müdürü merhum Sinan Cembeloğlu, Ahmet, Rahile, Hamiyet Cembeloğlu`nun kardeşi, Fitnat Cembeloğlu`nun eşi Yağmurca köyü eski muhtarı Aydın Çakır`ın kayınbiraderi, Neslihan, Oğuzhan, Bilgehan Çakır`ın dayıları Gazi İlköğretim Okulu Emekli Müdürü Mehmet Cembeloğlu rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü Ankara’da vefat etti.
 
Cenazesi Gazipaşa Mahallesi Hükümet Caddesi Himmetağa Çıkmazındaki Aydın Apartmandaki evinden alınıp 45 yıl görev yaptığı Bafra Gazi İlköğretim Okuluna getirildi. Okul bahçesinde yapılan törende Bafra Gazi İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Halil Yıldız bir konuşma yaparak, Merhum Mehmet Cembeloğlu’nun çalışma hayatındaki başarıları ve yaşamından söz etti. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ise yaptığı konuşmada,’’Merhum Mehmet Cembeloğlu’nun 48 yıl Bafra Milli Eğitimine hizmet verdiğini ve bu yılar içerisinde başarılı, disiplinli hareketleri ile devamlı takdir topladığını.’’ ifade etti.
 
Okuldaki törenden sonra Tayyar Paşa Camiinde kılınan öğle namazı ve cenaze namazına müteakip Merhum Mehmet Cembeloğlu’nun Naaşı Bafra Asri Mezarlığındaki Aile Kabristanlığına  defnedildi.
 
Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Garnizon Eski Komutanı Per.Alb. Metin Özdemir, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Şube Müdürleri, Bafra Belediyesi Eski Başkanı Sefer Peker, Kolay Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Şahin, CHP Bafra İlçe Başkanı Emin Yazıcı, MHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci İslam Cural ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DP Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı, Bafra Cumhuriyet Polis Merkezi Amiri Naci Demiral, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, MHP İl Genel Meclis Üyesi Bünyamin Duran, Belediye Meclis Üyeleri,Bafra Gazi  İlköğretim Okulu Müdürü Fehmi Erdal, Okul İdaresi,Emekli ve Çalışan Öğretmenleri, İşadamı-Kuyumcu Turgut Şahinol, İnşaat Mühendisi Recep Mutlu, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Kızılırmak Dershanesi Müdürü Fikri Eroğlu, Muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreninde Merhum Mehmet Cembeloğlu’nun çocukluk arkadaşı ve beraber büyüyen yakın dostu Ümit Ayhan’ı teselli etmek bir hayli güç oldu.
 
 
MEHMET CEMBELOĞLU KİMDİR:
Mehmet Cembeloğlu 70 yaşında vefat etti. Bafra Milli Eğitim Camiasında 3 yıl Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulunda görevde bulunduktan sonra Bafra Gazi İlköğretim Okulunda 42 yıldır hem öğretmen hem de müdürlük görevlerinde bulundu. Toplam 45 yıl eğitime hizmet veren Cembeloğlu rahatsızlığından dolayı Ankara`da Başkent Hastanesi Diyaliz Bölümünde 4 yıldır tedavi görüyordu. 13 Şubat 2011 Pazar günü Ankara`da vefat etti.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mehmet Cembeloğlu Vefat Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0