BAFRA

İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz: Eczacılık Fakültesini Bafra'ya Vermemek İçin Kamuoyu Oluşturuyorlar

 
 732
İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz:Eczacılık Fakültesini Bafra'ya Vermemek İçin Kamuoyu Oluşturuyorlar - İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra’ya kurulması planlanan Eczacılık Fakültesine destek vermek amacı ile basın açıklaması düzenledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra’ya kurulması planlanan Eczacılık Fakültesine destek vermek amacı ile basın açıklaması düzenledi.

Basın mensuplarına konuşan Yılmaz şunları söyledi: 

Bafra'mızda hayırsever iş adamı Kaya Aşçı’nın fiziki binasını yapıp siyasi ve oda başkanlarının sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde Ondokuz Mayıs Üniversitesine bağlı olarak YÖK’ün onayı ile Turizm Fakültesi açıldı. Akif Arslan tarafından fiziki alt yapısı hazırlanan İşletme fakültesinin açılması için rektörlük uygun gördü. Daha sonra fakültenin eczacılık fakültesinin açılması için hayır sefer iş adamı Akif Arslan ve Bafra'nın önde gelen isimleri rektörle toplantı yapıp buraya eczacılık fakültesinin gelmesi için görüşmeler yapıldı.

Eczacılık Fakültesi, Cumhurbaşkanımızın onayı 25 Haziran 2019 tarihi 30812 sayılı resmi gazetede yayınlandı. 

19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eczacılık Fakültesi kararı ne hikmetse rektörün ve yönetimi kararı kendi inisiyatiflerinin doğrultusunda Bafra'ya verilmemesi  için kamuoyu oluşturuyorlar. Bafra’nın talebine Bafralı siyasilerin girişimleri sonucunda Bafra’ya verilmesini ve İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak ne gerekiyorsa yapacağımızı Bafra'nın menfaatleri doğrultusunu hiçbir siyaset gözetmeksizin gerekli desteği vereceğimizi kamuoyu oluşturmak için emeklerimizin heba edilmemesi için destek vereceğimizi siz değerli basın mensupları önünde söz veriyoruz.

İyi Parti olarak yerelde ve genelde Bafra'nın menfaatlerinin korunması doğrultusunda her türlü desteği vereceğimizi yanlış ve eksik yapılan her şeyde  eleştirisini yapıp muhalefet edeceğimizi kamuoyuna sunarım. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz: Eczacılık Fakültesini Bafra'ya Vermemek İçin Kamuoyu Oluşturuyorlar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0