Medrese aralığında silahlı kavga: 1 ölü 4 yaralı

Samsun’un Bafra ilçesinde yaşanan olayda, kahvehaneye gelen bir şahıs bir gün önce kendisini darp eden kişiyi tabanca ile vurduktan sonra etrafa rastgele ateş etti. Silahlı olayda 1 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.
Olay akşam saat 9 sıralarında Bafra’nın Medrese aralığında bir kahvehanede meydana geldi. Silahlı olayda birahane işletmeciliği yapan Söyleyen ailesinden Selçuk Söyleyen (55) hayatını kaybetti, o anda kahvehanede bulunan Aziz Namlı, Zeynel Döngel ve bir kişi daha rastgele açılan ateş sonucu yaralandı, Selçuk Söyleyen’in katili Uğur Demet de darp sonucu ağır yaralandı.
Silahlı saldırı olayı ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslar yaralıları hastanelere kaldırdı. Uğur Demet ise bazı kişilerin engellemesi yüzünden bir süre ambulansa bindirilemedi. Uğur Demet’i almaya gelen ilk ambulans engellemeler yüzünden geri gitti. Başka bir ambulans bekçi ve polislerin yardımı ile yaralı Uğur Demet’i ambulansa bindirerek hastaneye kaldırdı.
Olayın gelişimi:
Edinilen bilgiye göre, Uğur Demet bir gün önce aynı kahvehanede oyun oynarken, masadaki davranışları ve içkili olarak kahvehaneye geldiği için Selçuk Söyleyen tarafında uyarıldı. İddiaya göre Uğur Demet elindeki telefonu Selçuk Söyleyen’e sallayarak görüşeceğiz dedi. Bunun üzerine Selçuk Söyleyen Uğur Demet’i darp etti.
Uğur Demet akşam saat 9 sıralarında, üzerinde tabanca aynı kahvehaneye tekrar geldi. Selçuk Söyleyen buraya giremezsin diyerek kendisini uyardı, uyarıları dinlemeyen Demet’i tekrar darp etti. Söyleyen, Demet’in kalkıp gitmesini beklerken Uğur Demet sırtından bir el daha sonra da 3 el ateş etti. Ardından tabancasındaki mermiler bitene kadar rastgele ateş açtı ve kendisini dışarı attı.
Bu habere emoji ile tepki ver
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın