BAFRA

Lastikpark Bafra bayisi Uğur Otomotiv açıldı

 
 4725
Lastikpark Bafra bayisi Uğur Otomotiv açıldı - Dünya markalarını bir çatı altında sunan Türkiye’nin en büyük çok markalı lastik perakende zincir markası Lastikpark’ın Bafra bayisi Uğur otomotiv törenle açıldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Dünya markalarını bir çatı altında sunan Türkiye’nin en büyük çok markalı lastik perakende zincir markası Lastikpark’ın Bafra bayisi Uğur otomotiv törenle açıldı. 

İşletmeciliğini Uğur Şahin Türk’ün yaptığı Uğur otomotiv Lastikpark Bafra bayiliği Alaçam Cad. No: 238’te dua ile açıldı. 

Uğur otomotiv Lastikpark’ın açılışına AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna, katıldı. Lastikpark din görevlisi Yusuf Dursun’un duaları ile açıldı. 

Bafra Lastikpark işletmecisi Uğur Şahin Türk, açılışa özel ücretsiz Lastik otel hizmeti verdiklerini söyledi. Lastikpark’ta Robot kollu 24" janta kadar sökme takma ve lazerli balans makinesi ile hizmet verilmekte. 

Lastikpark

Kuruluşunun 10.yılını kutlayan LastikPark, Türkiye’nin 81 ilinde 500’ün üzerinde bayisiyle ve “Aradığınız Tüm Markalar Burada” sloganıyla “çok markalı lastikçilik” konseptinde hizmet vermektedir. 

Binek, 4x4,  minibüs, kamyonet, kamyon, traktör, forklift ve iş makinası olmak üzere tüm lastik  kategorilerinde, aradığınız tüm markaları bir arada sunan LastikPark, tek noktada tüm marka ve fiyatları karşılaştırmanıza imkanı veren, lastik alışverişinde zaman tasarrufu sağlayan çoklu markalı lastik perakende konseptinde Türkiye’nin ilk markası olmuştur. 

LastikPark, lastik sektöründeki faaliyetlerine 95 yıldır aralıksız devam eden 1927 kuruluşlu Tatko Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin tescilli markasıdır. Tatko Lastik A.Ş., 2000’li yıllarda LastikPark konseptini oluşturarak  10 yılda çoklu marka perakendeciliğin lideri olmuştur.

Bafranın haberi, bafra