GÜNDEM

Havza-vezirköprü Duble Yolu Programa Alındı Samsun Milletvekili Suat Kılıç: "Sıra Havza-vezirköprü Arasındaki Duble Yol Yapımına Geldi"

 
 351
Havza-vezirköprü Duble Yolu Programa Alındı Samsun Milletvekili SuatKılıç: "Sıra Havza-vezirköprü Arasındaki Duble Yol Yapımına Geldi" - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yeni bir ilçe kurmaya çalıştıklarını belirterek, "Sıra Havza-Vezirköprü arasındaki duble yol yapımına geldi" dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yeni bir ilçe kurmaya çalıştıklarını belirterek, "Sıra Havza-Vezirköprü arasındaki duble yol yapımına geldi" dedi.

Seçim çalışmalarını Vezirköprü'de sürdüren AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç'a AK Parti İlçe Başkanı kemal Yaman, Belediye Başkan Adayı Sadık Edis ve yüzlerce partili eşlik etti. Kılıç, Vezirköprü'de gövde gösterisine dönüşen iki kilometrelik seçim yürüyüşündeki kalabalığın 29 Mart'ta alınacak sonucun işareti olduğunu söyledi. Bir saat süren iki kilometrelik yürüyüşün ardından AK Parti Vezirköprü Seçim Koordinasyon Merkezi önünde partililere seslenen Kılıç, "Vezirköprü'de İbrahim Sadık Edis, Göl beldesinde Ahmet Avcı, Narlısaray'da da Ali İhsan Üzer ile yola devam" mesajı verdi.
İlçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Kılıç, "Vezirköprü'de Taşhan, Bedesten gibi dev eserler başta olmak üzere ilçenin tarih ve kültür mirasını restorasyonlarla canlandırdık. Vezirköprü'yü tarihi kentler arasına girmeye aday bir kent arasına getirdik. Yatırımcının elinden tutarak Vezirköprü'de 100 milyon dolarlık bir kağıt fabrikası kurulmasına ön ayak olduk. İlçede değişim ve gelişim süreci yaşanıyor" dedi.
Vezirköprü'de MHP, CHP ve DP'yi de eleştiren Kılıç, "Şimdi hepsi milletin önünde milletten oy istiyorlar. Yazıklar olsun, daha dün değil miydi, Baykal'ın çetelerin avukatlığına soyunduğu günler? Baykal değil miydi çetelerin avukatı? Şimdi hangi yüzle milletin yüzüne bakıyorlar anlamak mümkün değil. Halktan kaçarak halkçılık olur mu, milletten kaçarak milliyetçilik olur mu? Bak şimdi burada Demokrat Parti'nin de adayı var. DP adını istismar eden, Meclis'te Cumhurbaşkanı seçilirken bırakıp kaçanların DP'si. Adnan Menderes'in kemiklerini sızlatanları millet unutmaz, Vezirköprülü bir daha Kırat'a mühür basmaz" diye konuştu.
Yeni bir Vezirköprü kurmaya çalıştıklarını ifade eden Kılıç, "Bizim ekip hizmete doymuyor. Samsun-Bafra, Çarşamba-Terme arası, Samsun-Kavak-Havza-Merzifon duble yolu bitti. Şimdi sıra Havza-Vezirköprü arasındaki duble yol yapımına geldi. Görüyorsunuz durmuyor, duramıyoruz. Sürekli yeni hedefler koyuyor, yeni ve büyük işlerin peşinden gidiyoruz" şeklinde konuştu. Kılıç, yol yapımının yatırım programına alındığını kaydetti.
  • BafraHaber Yorum
  • Havza-vezirköprü Duble Yolu Programa Alındı Samsun Milletvekili Suat Kılıç: "Sıra Havza-vezirköprü Arasındaki Duble Yol Yapımına Geldi" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0