BAFRA

Eğitimci Şair Şen’den Mübadele Ve Balkan Derneği İmza Günü

 
 119
Eğitimci Şair Şen’den MübadeleVe Balkan Derneği İmza Günü - Bafralı eğitimci ve şair, yazar Recep Şen: Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırma Derneği tarafından bir imza günü düzenlendi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafralı eğitimci ve şair, yazar Recep Şen: Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırma Derneği tarafından bir imza günü düzenlendi.

Bafra Çelik AVM' deki imza gününde şair Recep Şen, piyasaya ilk çıkan şiir kitabı " Şiirlerde Bul Beni " adlı kitabını okurları için imzalayıp söyleşide bulundu.

Eğitimci, şair ve yazar Recep Şen, imza günü hakkında şöyle dedi: “Değerli dostlarım, Bafra Çelikpark AVM' de ŞİİRLERDE BUL BENİ kitabımızın Bafra’mızdaki ikinci imzasını yaptık. 

Bu vesileyle bu imza günü için bizi davet eden ve bu organizasyonu gerçekleştiren Bafra Mübadele Ve Balkan Türk Kültürünü Araştırma Derneği Yönetimine özellikle fedakârca koşturan Sayın Tuncay Ceylan'a bize kapılarını açan, kültür ve sanata destek çıkan Bafra Çelikpark AVM Yönetimine, bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, mazeretleri dolayısıyla katılamayan dostlara, şiir sever hemşerilerime en kalbi muhabbetlerimi sunar, teşekkür ederim. ”dedi

Kırmızı Çatı Kitapçılıktan “ Şiirlerde Bul Beni ”adı ilk şiir kitabıyla ilgili olarak konuşan eğitimci şair ve yazar Recep Şen, Bafra Milli irade İmam Hatip Ortaokulunda halen Sosyal Bilgiler Dersi Öğretmeni olarak görev yapıyor.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eğitimci Şair Şen’den Mübadele Ve Balkan Derneği İmza Günü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0