BAFRA

Özel Eğitim Öğrencilerine “engelsiz Hayat” Projesi

 
 1137
Özel Eğitim Öğrencilerine “engelsiz Hayat” Projesi - Samsun’un Bafra ilçesinde özel eğitim öğrencilerine yönelik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Bafra Kapalı Yüzme Havuzunda açılan “Engelsiz Hayat” projesi çalışmaları başlatıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun’un Bafra ilçesinde özel eğitim öğrencilerine yönelik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Bafra Kapalı Yüzme Havuzunda açılan “Engelsiz Hayat” projesi çalışmaları başlatıldı.

Özel eğitim öğrencilerine yönelik Bafra Kapalı Yüzme Havuzunda başlatılan yüzme etkinliği Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile “Engelsiz Hayat” projesi bugün itibariyle faaliyete başladı. Yüzme eğiticileri otizmli öğrencilere ders vererek su üstünde ve altında yapılacak taktikleri gösterdi. Projeyi Kapalı yüzme havuzunda Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı inceledi.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “Bugün burada Engelsiz Hayat projesi kapsamında Bafra Kapalı Yüzme Havuzunda, otizm derneğine üye olan aile ve çocuklarımızla beraber başlatmış olduğumuz yüzme kursunda bir araya geldik. Geçen yıl hareket kursunu başlatmıştı bu yıl ise yüzme kursu başlattık. Amacımız onlara aktivite kazandırmak. Özellikle okula devam edemeyen engelli çocuklarımızın burada aktivite yapmaları daha hareketli bünyeye sahip olmaları daha iyi olacak. Annelerle bir araya geldik projeyi bize dile getirdiler biz de onlar için en iyi şekilde olmasını sağlayacağız.” Dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Eğitim Öğrencilerine “engelsiz Hayat” Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 2
User defaultYorum Id: 161037
08 Kasım 2022
22:15
  • Yorum Id: 161037
  • 08 Kasım 2022
  • 22:15

Bu projeleri yapan, projeyi yazan, eğitimleri veren, aileler ile görüşüp özel çocuklarımız ile gönüllü olarak ilgilenen ve çocuklarımız için her türlü ilgi ve alakayı gösteren deniz balçık ve volkan karaman hocalarımıza ve yüzme antrenörümüz tolga çalışkana teşekkür ederiz.

User defaultYorum Id: 160979
08 Kasım 2022
18:11
  • Yorum Id: 160979
  • 08 Kasım 2022
  • 18:11

hareket eğitimi çalışmalarıyla özel çocuklarımıza dokunarak onlara bafrada ışık olan volkan karaman ve deniz balçık öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.hakalrı ödenmes